Чистачката Христина се превърна в герой

0

Бягството от Централния софийски затвор на двама затворници и опитът на чистачката да спре бегълците, стана повод за шеги и закачки в социалните мрежи. 

Двама въоръжени престъпници - Владимир Пелов и Радослав Колев успяха да избягат, сплашвайки охраната с пистолет и нож. Единственият човек, който се осмелява да погне пандизчиите, е чистачката Христина Александрова. Жената хукнала след двамата мъже в неравен спринт. но не успяла да ги спре.

Потребителите сравняват случката с хитовия сериал "Бягсртво от затвора". Появиха се и шеговити колажи по темата.

Припомняме, че  двамата престъпници Владимир Пелов и Радослав Колев се измъкнаха посред бял ден през парадния вход от Централния софийски затвор. Неадекватните раекции на МВР и правосъдното министерство допълнително провокираха активността на потребителите, които питат има ли държава или не.

Подобаващо внимание бе отредено и на храбрата чистачка Христина, която се оказа, че единствена се е опитала да спре бегълците. Потребител във Фейсбук дори сподели своята "ексклузивна снимка" на случилото се. Режисьорът Андрей Слабаков призова да се гласува за чистачката за мъж на годината!

"Моля компетентните органи чистачката на Софийския централен затвор да бъде повишена в чин", добави той.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари