Най-красивата жена на Олимпиадата в Пьонгчанг

0

Кърлингът е много специфичен спорт и едва ли може да бъде причислен към атрактивните такива, но това беше до скоро.

25-годишната Анастасия Брезглова от Русия прикова погледите в невероятните си очи и накара хиляди да наблюдават какви са правилата на играта.

Преди 10 години Анастасия вижда реклама на кърлинг клуб и решава да опита. Оказва се, че има природен талант да изпраща камъните в "дома" (така се наричат концентричните кръгове на пистата за кърлинг).

Тя обаче не е просто красиво лице. Бризгалова има магистърска степен по "Физическо възпитание, спорт и здраве" от университета в Санкт Петербург, съобщи bTV.

Освен това е щастливо омъжена от около година. При това съпругът ѝ - Александър Крушелницки, също има медал от олимпийски игри. Всъщност, това не е никаква изненада, тъй като двамата се състезават в смесените двойки.

На 12 февруари в семейната им колекция бе прибавен и бронза от Пьонгчанг. Той прави компания на двете световни титли от 2016 г.

В Южна Корея обаче двамата състезатели не успяха да изпитат същото чувство като на световните първенства. Те няма да могат да видят руския флаг по време на награждаването, въпреки че отличието е първо за родината им в този спорт от олимпийски игри.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари