Симона и Радко трудно крият искрите помежду си

0

Нова светска двойка се появи на хоризонта.

Щерката на Глория - Симона, и победителят от последния сезон на "Гласът на България" Радко Петков се загаджиха, научи "България Днес".

Двамата все още не оповестяват връзката си официално, но вече трудно прикриват искрите помежду си.

Влюбените не спират да заливат социалните мрежи с техни общи снимки, а щастието им е изписано на лицата. Симона и Радко се запознават в последния сезон на певческия формат "Гласът на България". Приятелството и подкрепата между двамата младежи са повече от видни и силни.

След края на риалитито те продължават да поддържат контакт, като все по-често могат да бъдат видени заедно. Според запознати в началото гласовитите младежи наистина били само приятели. Химията между тях настъпва постепенно. Скоро след края на състезанието за певци Симона изненадващо прекъсна взаимоотношенията си с дългогодишния си приятел и остана сама. Радко също никога не разкрива дали има момиче до себе си.

През последните няколко седмици обаче имената и на двамата все по-често се споменават в любовен сюжет. Радко открито демонстрира отношенията си с единствената дъщеря на Галя от Русе. За по-малко от половин година двамата се появиха в няколко телевизионни предавания заедно, но никой не се усъмни в добрата дружба помежду им.

Финалистите участват заедно в акцията "Да почистим България за един ден" през септември 2017 г.

Наскоро влюбените посетиха и Рилския манастир, като този път разкриват много по-интимни отношения. Именно в светата обител Симона е на косъм от целувка с Радко, който щастливо позира за снимка. Преди дни двойката дори се наслади на късна прожекция на филма "Най-великият шоумен".

"България Днес" се свърза с победителя от формата Радко, за да разбере и от него има ли нещо повече от приятелство между него и Симона. "Амии... не знам", лаконично отговори Радко пред вестника. Той уклончиво избягваше всякакви подробности около отношенията си с дъщерята на певицата, но не отрече връзката им.

Вестникът потърси за коментар и Симона Загорова. "Няма какво да добавя към темата, както казах наскоро в друго интервю, може би имам, но не искам да разкривам, тъй като е познат", каза гласовитата Загорова.

Все по-често може да засечем и одобренията на Радко към бъдещата си тъща. 18-годишният певец харесва всяка снимка на Глория, която пуска в социалните мрежи. Видно и фолкпевицата одобрява бъдещия си зет.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари