Българка е новият секссимвол в европейския тенис

0

Южени Бушар безспорно блести като диамант. Ана Иванович също може да бъде приета като един милион долара на цяло.

Двете топкрасавици на световния тенис обаче имат нова изключително сериозна съперничка за титлата секссимвол номер 1 в елитния спорт.

Добрата новина е, че става дума за българско момиче, което засенчва с красотата си дори моделите на "Виктория сикрет".

Юлия Стаматова прави всичко възможно да пробие в елитния тенис, но вече нахлу в класацията за най-красиви спортистки. 24-годишната чаровница е родена в австрийския град Инсбрук, където завършва и основното си образование. След това родителите й се местят в България и записват дъщеря си на уроци по тенис, пише 168 часа.

"Баща ми е бил известно име в спорта, играл е за България в Купа "Дейвис". В началото ходех на корта с идеята да поддържам фигурата си, но с времето нещата станаха по-сериозни", разказва младата тенисистка, която вече е спечелила няколко турнира в чужбина.

Стаматова просто няма как да мисли само за тенис, когато природата я е надарила с толкова много красота. Както си му е редът, на вратата й се извива опашка от ухажори. Най-настоятелен е звездата на "Лудогорец" Абел Анисе.

Мадагаскарският футболист праща десетки рози и накрая печели сърцето на тенисистката. Двамата са неразделни в продължение на една година, а Юлия дори си позволява да му се обясни в любов пред медиите. После обаче нещо се случва и връзката се разпада с гръм и трясък. Двамата безпощадно изтриват общите си снимки от социалните мрежи.

Близките на Юлия въобще не съжаляват за разбитата романтика. Юлия е твърде млада и сега й е моментът да се съсредоточи единствено и само върху представянето си на корта. Стаматова опитва да движи и образованието си, като следва психология в Германия.

"Почти не ми остава много време за странични занимания, защото се опитвам да балансирам между тениса и следването си, но харесвам модата. Обичам да чета романите на Агата Кристи", разказва още за себе си красавицата. В момента тя е на дълго турне в чужбина, където ще се опита да спечели още няколко турнира и да се промъква напред в световната ранглиста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари