Хората с лоша карма мразят котките

1
Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им
Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им

Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност.

Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от това?

Е, хората не обичат котки, това си е техен личен въпрос! Може би е така, но не съвсем: “Това е повод да се замислим сериозно”!

Домашната котка, заедно с кучето, живее до човека от незапомнени времена. Но ако предназначението на кучето изначално е ясно и разбираемо – лов, охрана, с котките всичко е много по-сложно.

Унищожаването на малки вредители като плъхове и мишки може да се нарече съпътстваща услуга, а главното предназначение на домашната котка въобще не е в това. Котката има уникална биоенергийна система.

Тя е в състояние фино да се настройва на околното биополе и дори да резонира с него, като по този начин го коригира, а ако е необходимо – захранва, като в изключителни случаи дори напълно го възстановява.

Историите на собственици на домашни котки за това как след общуване със своя любимец им е изчезнало главоболието, нормализирало се е кръвното налягане, не са басни. Всеки здравен проблем в нашето тяло винаги се проявява като нарушаване на енергията на аурата, котката чувства това и се втурва на помощ.

Но с това талантите на тези космати красавици не свършват. Котката е в състояние да служи като своеобразен показател за благосъстоянието на човека. Когато в живота ни всичко е в ред, котката, която живее наблизо е спокойна, тя спи много, не пренебрегва хигиената си и има добър апетит.

Ако обаче безпричинно започне да нервничи, не се грижи за себе си, не яде, това означава, че с вас нещо не е наред. Обикновено всички чувствителни котки реагират на кавги в семейството, а освен това те винаги вземат страната на несправедливо пострадалия в тези конфликти.

Ако, например, несправедливо сте наказали детето си, бъдете сигурни, че котката ще иде при него и с мъркане ще се опита да го успокои, да възстанови неговото психическо равновесие.

И сега най важното. Както всяка фина връзка, връзката между  човека и котката е двупосочна. Котките ни чувстват, но и хората чувстват много добра котките. Ето защо безразлични към тях хора почти не се срещат. Или симпатия или антипатия.

Със симпатията всичко е ясно, но с враждебността … Според наблюдения на специалисти, 90 процента от закоравелите алкохолици не могат да понасят котки, по-голямата част от жените, чийто личен живот не е особено благополучен, редовно и не на място категорично заявяват: “Мразя котки!”, децата, подложени на насилие в семейството или в училището, прехвърлят обидата си към бездомните или кварталните котки.

Такива примери има достатъчно. Може да се каже със сигурност, че у човек, чиято карма не е съвършена, котките предизвикват негативни емоции. Такива хора трябва сериозно да се замислят за това как да променят живота си, за да стане по-лек и по-щастлив.

И след това котките няма да предизвикват у тях нищо друго, освен усмивки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари