Класация на най-красивите българки

5
Топ 10 на родните красавици
Топ 10 на родните красавици

Въпреки че по света българката се слави като една от най-красивите жени, почти няма популярна личност у нас, която да не е коригирала нещо по себе си, най-вече бюста, устните и скулите.

Трудно откриваеми се оказаха естествени красавици, които все още разчитат на натуралните си дадености. Вестник "Шоу" обаче направи класация с десетте най-красиви натурални българки, чиито имена не са преставали да звучат актуално, пише Блиц.

Тяхната естествена хубост ще ви плени!

1. Жени Калканджиева

Жени е една от малкото родни красавици, непоклатими в представата и нагласите си за естествена красота. За миската тоновете грим, тунингованите тела и прекаленото кичене с всевъзможни аксесоари никога не е значело „нещо красиво”. „Вижда ми се грозно да се цапотиш като проститутка с тонове чернилки и да лъщиш отдалеч като светофар. Аз съм естествена, пък който ще да ме харесва”, бе казала преди време Калканджиева и съдейки по изявите й през последните години – тя е изцяло потвърждение на онова, което мисли.

В ежедневието си рядко можем да я видим с грим, а дори и когато е на екран – Жени е с минимално количество макиаж, видимо небрежна и пределно секси.

Шестата по красота в света няма и никакви корекции по себе си. Дори не е „горд притежател” на силиконови импланти, на каквито се радват почти всички нейни колежки от модния бранш. Жени няма дори екстеншъни, с каквито в днешно време сякаш е престъпление, ако не се появиш в публичното пространство, в случай че си актуално шоу име.

2. Михаела Филева

Михаела е една от малкото певици, които се отличават с естествена хубост. Неотдавна бе писано, че хитовата изпълнителка е увеличила обема на устните си с хиалуронова киселина – това обаче, не отговаря на истината, защото Филева има големи и плътни устни по рождение. Потвърждение за това са и нейни детски снимки, от които ясно личи именно това. Изпълнителката също е от популярните ни личности, които не обичат да се гримират в ежедневието си, а вместо това залагат на естествен чар и блестяща усмивка. И както изглежда поне досега – този й подход е особено печеливш. Когато е на екран пък – например като жури в „България търси талант”, Михаела се появяваше пределно гримирана, с което напомняше веднага на колежките си от попфолк жанра. За щастие извън участията си в разни формати тя държи да бъде максимално натурална.

3. Диляна Попова

Името на Диляна Попова от години е нарицателно за естествена красота, особено пък сред моделките, при които вече е огромна рядкост да се срещне натурална красавица. Диляна обаче е такава. С изумрудено сините си очи, кестенява коса и млечно бяла кожа тя неведнъж е привличала не само родни, но и световни обективи към себе си.

Излъчваща едновременно уязвимост и сексапил, Попова се превърна в една от най-желаните жени у нас още преди десет години, когато бе и един от най-успешните фотомодели. Виждали сме Диляна и в ролята на актриса – във филмите „Стъклен дом” и Love.Net. И дори и след като роди сина си, тя е все така изваяна и с перфектна фигура. Любопитна подробност е, че въпреки безупречния си в момента външен вид Диляна все пак признава, че ако някой ден реши, че й се налага да прибегне до услугите на пластичен хирург, би го направила.

4. Луиза Григорова

Луиза Григорова също е една от малкото актриси, които могат да се похвалят с естествена красота и фигура на модел. При Григорова, разбира се, второто съвсем не е случайно, защото преди да стане актриса, тя действително е била фотомодел – първоначално в модната къща на майка си Ивета Григорова – „Ивет Фешън”.

След първата й роля обаче Луиза твърдо се настани в сърцата на силния пол и впечатлява силно не само с изявите си в продукции като „Дървото на живота”, „Откраднат живот” и театъра, но и с редовни ангажименти като рекламно лице. Родни топсписания често залагат на нея за корица, тъй като Луиза е естествено красива, не прекалява с грима и отдалеч си личи, че не я е докосвал нито един пластичен хирург.

5. Ралица Паскалева

Ралица Паскалева познаваме най-вече от хитовия сериал „Откраднат живот”, чието продължение ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова телевизия. Актрисата с магнетичните очи – така често представят Ралица и неслучайно. Тя е толкова изразителна и впечатляваща, че нито грим, нито прически са в състояние да променят това. Ето защо в ежедневието си Ралица предпочита естествено чистото си лице пред тоновете фон дьо тен или пудра, с които много нейни колежки и приятелки се „черпят” преди излизане.

Паскалева не се е подлагала и на пластични интервенции – нещо, което, ако не сте забелязали ясно от ролята й в медицинския сериал, където най-често тя е пременена в бяла престилка, то със сигурност ви е направила впечатление идеалната й и ненапомпана фигура в телевизионна реклама за кредити. Освен това Ралица е позната още и от филмите „XI А”, „Корпус за бързо реагиране” и „Код червено”, където също можем да се насладим на естествен чар.

6. Йоана Буковска

Йоана Буковска е символ на женственост и през последните няколко години. В зората на своята популярност пък бе същински секссимвол – заради непробиваемата еротика, която лъхаше от излъчването й – най-вече в култовата й роля във филма „Дунав мост”. Днес Йоана е променена – и в житейски, и в актьорски план, но е все така магнетична и красива. Доказателство за това е невероятната роля, която прави в един от любимите актуални родни сериали – „Откраднат живот”. Там тя проявява завиден характер, желязна психика, остър ум и разбира се – взривоопасна красота.

Извън екран актрисата е от жените, които обичат да полагат грижи за външния си вид, залагайки на природните богатства. Йоана не е привърженик и няма никакви пластични корекции по себе си, дори и най-безобидните. Не й се и налага, защото притежава естествена красота, която намира своето очарование във всичките й образи – и на актриса, и на майка, и на съпруга, и на приятелка, и на човек.

7. Мария Игнатова

Мария Игнатова е от толкова години на екран, че някак неусетно свикнахме с магнетичното й присъствие. Независимо дали ще я възприемаме като първата жена, водеща на „Господари на ефира”, водеща на „България търси талант” или пък на „Втори тото шанс”, Мария сякаш никога не омръзва с излъчването си. Тя е с чаровна усмивка и перфектна фигура на модел, която привлича окото моментално. И е постигната само със системни физически упражнения и воля. Игнатова има и редица изкусителни фотосесии, на които е облечена по бельо, бански или оскъдни дрехи, от които става достатъчно ясно, че е напълно естествена и дори без грам силикон в тялото си.

Вероятно едно от малкото подобрения, които Мария Игнатова си позволява, е боядисването на косата. Свикнали сме да я поставяме в редиците на блондинките, защото тя от години е такава, макар естественият цвят на косата й да е кестеняв.

8. Гергана Малкоданска

Гери Малкоданска е една от дамите с най-естествена красота в България и определено заслужава по-популярна роля от това да ни кара да чакаме с нетърпение прогнозата за времето по Нова телевизия. Тя е винаги усмихната и ведра, дори и прогнозата да е за дъжд и гръмотевици. Преди да стане синоптичка, Малкоданска се е изявявала успешно и като модел – което обяснява и перфектната й фигура. Телевизията обаче поне засега я влече повече от модния бизнес, където Гери явно отдавна е доказала какво може.

Тя е една от малкото родни красавици, които блестят с естествена красота. Признава, че не би се подложила на никаква интервенция, защото се харесва точно такава, каквато е сега. Не е и от жените, които злоупотребяват с грим. По-вероятно е да я засечете съвсем натурална по улиците – така, както между другото е и на телевизионния екран.

9. Цветана Пиронкова

Когато е на корта, Цвети Пиронкова респектира с игра, но и не само. Най-успешната българска тенисистка има перфектна фигура, нито капка грим и нула корекции по тялото. Нерядко нейни фотоси от почивки и екскурзии, предимно в топли и екзотични страни, предизвикват вълна от възторг и виртуални аплодисменти.

На снимките Цвети е с фино, нежно и сексапилно излъчване и по нищо не подсказва, че скоро ще се реши на каквато и да е било интервенция. „Спортът е дисциплина, която рядко води до мераци за пластични интервенции”, издават нейни познати, а ние сме склонни да повярваме в това, наблюдавайки Цветана Пиронкова не само на корта, но и в живота.

10. Цветелина Янева

Цветелина Янева е натурална и чиста красота. На нея не й се налага дори да демонстрира чара си, защото естественият свеж външен вид озарява навсякъде с лекота. И въпреки че е представителка на попфолк жанра, където по традиция изобилстват тежки гримове, тунинговани тела и много ефекти, Цвети няма нищо общо с подобен образ. За нея дори може да се каже, че буквално прави разликата в жанра. Нищо че колежките й до една са се възползвали вече, при това неведнъж, от услугите на титулувани пластични хирурзи. Янева не припознава този подход за себе си.

И в клиповете към песните си, и в реалния си живот тя предпочита да е максимално естествена. Не е почитател нито на корекциите, нито на силикона, с които те обикновено се правят.  

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари