Иван Лечев отряза Симона

1
Дъщерята на Глория приключи участието си под "крилото" на китариста, вече има нов ментор
Дъщерята на Глория приключи участието си под "крилото" на китариста, вече има нов ментор Снимка: btv.bg

Иван Лечев махна Симона Загорова от отбора си в „Гласът на България“.

Китаристът от ФСБ отряза известната фолк наследница и предпочете да даде шанс на друг участник от хитовото шоу, пише БЛИЦ

Дългокосият музикант изненадващо предпочете 16-годишния Радко Петков, вместо щерката на Глория. „В Радко видях израстване и поради тази причина избирам него. Ако преди той стоеше на сцената като беквокал на Симона, то сега беше достойна нейна дуетна половинка“, аргументира се Лечев за решението си.

Симона бързо cтaнa любимĸa на Лечев, oщe oт ĸacтингитe „на тъмно“, където го разплака с изпълнението си на песента „Horchat Hai Caliptus“ на Ищар. Макар всички да залагаха, че Загорова щe e нa финaл от отбора на Иван, това няма да се случи. Въпреки че китаристът я махна от отбора си, Загорова не отпадна от шоуто, защото Поли Генова и Камелия пожелаха те да са й ментори и по този начин я спасиха. На Симона се падна задачата да избере при кого да отиде.

Изненадващо, 20-годишната студентка влезе в отбора на Поли Генова и за пореден път пренебрегна колежката на майка си Камелия.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари