През 2080 година ислямът ще изчезне

1
Поразителните предсказания на немски монах отпреди 800 години
Поразителните предсказания на немски монах отпреди 800 години

Живелият през 12 век Магнус предизвести откриването на Америка, издигането на САЩ до световна сила номер 1 и изчезването на исляма!

В своя труд „Оракъм” немският монах Магнус предсказа много епохални събития, които настъпиха след неговата смърт в историята на човечеството, пише Natural Science, цитиран от ПИК.

Сред поразителните му предсказания е предстоящото откриване на Америка, за което той пише „ще се открие огромен континент далече зад Стълбовете на Херакъл (Гибралтарския проток).".

Монахът предрича и това, че държавата, създадена по тези земи ще стане най-могъща на света под знака на християнството. Магнус предсказва и пътя на Германия към установяване на световно господство 700 години след смъртта му през 1210 година. Това съвпада исторически с Третия райх на Адолф Хитлер и неговата амбиция да стане господар на света през 30-те и 40-те години на 20 век.

От предсказанията, които все още не са се сбъднали, е това, че през 2080 година ислямът ще изчезне.

„Тогава Земята ще бъде разделена между три големи свръхдържави, а споровете между тях ще се разрешават само с помощта на посланик Божи”, пише монахът. Магнус посочва още ,че през 2280 година „ангелите ще слязат от небето”, както това е ставало в библейските времена. По това време на планетата ни няма да има бедствия, войни и страдания на рода човешки.

Предсказана е и гибелта на Ню Йорк, най-големият град в Америка. Това ще стане около 2100 година, нещо, което и учените смятат за много вероятно.

Според изследователи от Принстънския университет и Океанографското дружество на САЩ това ще е в резултат на глобалното затопляне и повишаването на нивото на световния океан.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари