100 Кила подкара БМВ за 150 бона

0
100 Кила  се е замогнал покрай участието си в шоуто „Звездни стажанти"
100 Кила се е замогнал покрай участието си в шоуто „Звездни стажанти"

100 Кила джитка из София с чисто ново БМВ кабрио за над 150 бона.

Рапърът е сменил предишния си джип „Кадилак Ескалейд" с много по-гъзарското и подходящо за лятото возило, видя репортер на „Всеки ден".

БМВ-то 6-а серия е с най-актуалния бежов кожен салон, има последен модел навигация, отопление на седалките, специална озвучителна система и още куп екстри, които не се включват в базовия модел. Вечният конкурент на Криско се е замогнал покрай участието си в шоуто „Звездни стажанти" на Нова тв, което спечели и от което прибра тлъст хонорар, а акциите му по заведенията рязко се вдигнаха, пише „Всеки ден".

Именно в предаването Килата изчисти имидж и стана любимец на зрителите и на боса Стефан Шарлопов. Сега той се скъсвал от участия и печелел много по-добре от преди, издадоха от обкръжението му. Отделно от това предложенията за дуети от страна на по-малко вървежни музиканти буквално валят. Колегите на Килата се надявали покрай него да направят някой хит, той пък от своя страна им взимал добри пари за услугата да се изявят заедно.

Макар в „Звездни стажанти" 100 Кила да беше сред най-креативните и да правеше добро впечатление, се говори, че в живота той си останал все същият невъзпитан, нагъл и нахален циганин. Напълно в тази стилистика той е решил да инвестира крупна сума именно в запазената марка на позьорите - лъскава скъпа кола. Мургавият изпълнител не слиза от новата си придобивка. Дори до кварталния магазин ходи с возилото, видя с очите си репортер на „Всеки ден".

Взелият се за голяма звезда хип-хопър не сваля слънчевите си очила и шапка дори и когато се стъмни. „Не знам как вижда през тези цайси, но го тресе нечовешка суета. Особено след като победи в „Звездни стажанти", с него не се говори", коментираха познати на изпълнителя.

Ромът си пада по лъскавите возила и кара като истински джигит, без да спазва ограничения и табели. Преди кабриолета Явор Янакиев, както е истинското му име, шофираше като луд с мощен джип като на Димитър Бербатов, Дейвид Бекъм, Уейн Руни и Брус Уилис. Най-вероятно или е зазимил кадилака, или го е продал.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари