Седмичен хороскоп за 21 - 27 май 2018

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Новата делова седмица ще бъде изпълнена с възможности и стремеж към усилена работа.

Не се колебайте да бъдете дръзки и следвайте пътя си до край. Нищо не бива да ви разколебава от крайната цел, към която сте се устремили! Не бъдете прибързани, а действайте плавно!

Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен в края на месеца ще отделите време за размисъл и преценка на изминалият период от 2018. Пред вас е едно многообещаващо лято, но именно поради тази причина няма да искате да го пропилеете. Тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове за това лято, които ще бъдат база за успехи до края на годината.

Финансово ще сте стабилни, особено ако сте проявили достатъчно разум и практичност в действията си от началото на този месец. Мнозина ще получат пари или финансов документ. Не всички ваши планове за тази седмица ще имат възможност да се реализират, тъй като някои от тях ще зависят от обстоятелства, чието развитие още не е започнало. Любовният ви живот ще изиска повече откровеност в разговорите с партньора ви. Избягвайте манипулативни действия, защото сега те ще бъдат усетени и действията на партньора ви ще бъдат съвсем противоположни на това, към което се стремите. Разбира се, единствено за да ви покаже, че не е сляп за вашите намерения и действия....

През тази седмица ще можете да получите много повече яснота за важни неща от живота си: за любовта, за кариерата, за здравето ви. Всичко това ще става естествено, особено ако духовното ви развитие е на ниво, което осъзнава, че развитието на важните събития в живота ни се случва независимо от нашите желания. Тази седмица ще ви изненада предложение или среща с приятел, която ще донесе силни емоции. Събития в живота на човек, когото познавате ще бъде важен житейски урок за тези, които са отворени да възприемат такива.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица на динамични контакти, срещи или посрещане на гости в дома ви. Информацията, впеатленията и емоциите, които ще съберете тази седмица ще са ви от голяма полза за в бъдеще. Самите вие ще получите покана за среща или събиране, но поради голямата си заетост тази седмица, вероятността да откажете е голяма.

Тази седмица може да бъде определена като сдмица на изненадите, защото всеки един ден ще ви носи такава. Понякога това ще е за хубаво, понякога ще приемате нещата с подозрителност или очакване за нещо неприятно. Винаги приемайте събитията с идеята, че те идват за хубаво при вас, дори понякога това да ви коства дни на болка, сълзи или усамотение. Семейните ви ангажименти тази седмица не бива да бъдат омаловажавани, защото те ще се окажат база на бъдещи ваши действия. Пропуснете ли нещо сега, затрудненията впоследствие ще са по ваша вина.

През седмицата ще ви ангажира едно събиране или изпълнение на обещание, което сте дали на мъж (роднина или приятел). Мъжете над 35 годишна възраст ще имат положителна роля в живота ви през тази седмица. Сега ще можете да очаквате важна за вас информация от финансов характер или ще получите пари, за които сте информирани предварително. През тази седмица емоционални събития ще се завихрят около бебе, дете или млад човек от семейството ви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще бъде доста напрегнато време за вас. Ще ви се струпат повече задачи или ангажименти, в повечето случаи свързани с разход на пари. Сега бягайте като дявол от тамян от конфликти и спорове, независимо колко сте ядосани или разочаровани. Сега определяща роля за вашите успехи ще има умението ви да се мобилизирате и организирате по най-практичния начин за да се избегнете евентуални проблеми, грешки или друг вид затруднения.

Седмицата вещае среща или събиране по приятен повод. Домашните ви задължения ще са от най-различно естество, но като цяло ще имат връзка с бъдеща промяна в дома или в семейството ви. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или за търсене на такова. Добро развитие ще имат и вашите планове свързани с ремонти, подобрения, покупки на вещи за дома или уреждане на различни имотни казуси.

През седмицата почти всички родени под този зодиакален знак ще преживеят един неочакван успех или ще получат шанс, който ще спомогне реализирането на важен план, идея или проект. В началото на следващата седмица ще се уверите, че сте преживяли една специална за бъдещето ви седмица. Сега може да правите смели планове за следващите седмици и месеци и дори да започнете подготовката за тяхното изпълнение.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще бъде добре сами да се откажете от някои свои намерения преди да сте допуснали загуба или разрив във важни за вас отношения.

Тази седмица ще ви натъжат новини свързани с различни по характер загуби в живота на роднини или приятели. Сама по себе си тази седмица ще бъде уникална за вас, защото ако следвате естествения ход на събитията може неочаквано да привикате необходимите за вас шансове, които ще са важни за личната ви или професионална реализация. Тази седмица може да опитате с малки суми своя късмет в лотария. През седмицата ще имате сериозен ангажимент свързан с момче или млад мъж, който ще трябва да се изпълни по най-добрия начин, без да се отлага и без да се търсят решения с хитрост или рушвет. Събитие от миналото ви (най-вероятно свързано с някаква загуба) ще ви натъжи или разплаче докато се успокоите и примирите с неизбежността на някои промени или преживявания в живота.

Тази седмица ще бъде важно да не се задълбочавате (предимно емоционално) в неприятностите, с които ще се сблъскате, защото те ще бъдат единствения начин да изчистите някои проблеми от живота си. През седмицата мнозина от вас ще са в очакване на важна новина, документ или среща, неща за които няма причина да не се случат.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв това ще бъде седмица на усилена работа. Сега очаквайте повече професионални или бизнес ангажименти, делови срещи и работа с документи.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа, нов проект или търсене на нова работа (ако сте безработни). През тези седем дни ще преживеете различни емоционални събития свързани с момиче или с млада жена от кръга ви роднини, съседи или близки приятели. Седмицата вещае раждане на момиче. Сега ще бъде добре въпреки по-голямата си ангажираност да не допускате претоварване и да си пазите здравето от различни инфекции, вируси или физически натоварвания.

През седмицата ще получите много интересни или полезни за вас новини, информация, документи. Не отказвайте покани за срещи, събирания или разговори, независимо откъде идват и каква е тяхната цел. Сега може да ви изненадат много неща, в положителен смисъл. Моментите на стрес и напрежение, които ще възникнат през седмицата ще се дължат на паниката, която вие сами ще допуснете да ви обземе в един момент. Тогава по-добре спрете, дайте си време за почивка, за медитация и когато усетите прилива на нова енергия - продължете със своите задачи.

През седмицата ще отделите време за помощ или друг личен ангажимент свързан с жена над 35 годишна възраст.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева мнозина ще запомнят тази седмица с едно неочаквано пътуване или с неочаквани контакти с хора, които живеят в различни градове или държави. Това е седмица на повече движение в прекия и преносния смисъл, когато нищо няма да се случи ако само седите в дома си. Бъдете повече време навън сред хората или сред природата, бъдете отворени за всякакви социални контакти с познати и непознати. Сега може да приключите неприятно с един ангажимент или отношения, но по-добре негативни емоции сега, отколкото реална загуба или провал по-късно. Някои от вас ще преживеят емоционално новина свързана с драма в живота на човек когото познават.

През тази седмица бъдете честни с хората около вас, старайте се да казвате истината, колкото и да ви бъде трудно. Ако усетите прояви на фалш, лицемерие или злонамереност около вас веднага игнорирайте тези хора. Забравете за добрите маниери, когато някой се опитва да ви навреди, но и не влизайте в противоборство с човек, който има съвсем различни от вас разбирания за живота.

През тази седмица ще възникне необходимостта да вземете важно решение или да дадете обещание, което ще трябва да изпълните на всяка цена. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически действия и ангажименти. През тази седмица важна роля в живота ви ще имат хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Допълнителните доходи през тази седмица ще са причина за повишено настроение, малки подаръци за любими хора или вечеря в ресторант.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще ви бъде трудно да вземете едно решение, което ще бъде важно за бъдещето ви (вашето или на семейството ви). Добре е да слушате собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от мъдри и опитни хора).

През тази седмица мнозина ще се зарадват на едно предложение свързано с работа, бизнес или допълнителен доход. Това може да ви принуди да вземете неочаквано (дори за вас самите) решение.

Сега ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете. Ако сте родители очаквайте непланирани разходи свързани с деца или млади хора от семейството ви. Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Паричните ви дела ще бъдат причина за срещи, разговори и действия с хора от семейството или такива, които представляват различни институции. Сега ще възникнат благоприятни за вас възможности да уредите финансовите си отношения или задължения. Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани със заплата или друго парично възнаграждение, което очаквате да получите.

През седмицата ще възникне един неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др. Сега вашето здраве или здравето на близък човек ще бъде грижа или ангажимент. Седмицата ще бъде благоприятно време за лечение или терапия, дори това да бъде непредвиден разход на пари за вас.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на повече ангажименти свързани с разрешаването на парични дела, финансови документи, задължения и др. Сега ще възникне една деликатна ситуация с човек, с когото имате професионални или публични отношения. През тази седмица внимавайте как съхранявате парите си, банковите си карти и всякакви финансови документи.

Тази седмица ще ви изненадат новини отдалеч или гостуване на човек, който живее в друго населено място. През тези седем дни ще възникне ситуация свързана със здравето на близък човек. На вас ще ви бъде трудно да помогнете, без конфликт или напрежение поради особеностите в характера на тази личност. Седмицата вещае раздяла поради различни причини свързана с приятел, съсед или колега. През седмицата жените може да преживеят промени в работата си, да отсъстват от работа поради някаква причина.

Това ще бъде благоприятно време за реализацията на един нов шанс в кариерата ви. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, независимо от неговата цел. Мъжете ше получат възможност за разрешаване на неприятност, което ще се случи по един неочакван начин.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще вложите енергия в реализирането на няколко важни ангажименти свързани с най-различни хора. В повечето случаи те ще бъдат от кръга ви роднини или приятели.

Тази седмица вещае нови запознанства с хора от близо и далеч свързани с общи интереси и цели. Сега ще приемете нови хора във вашето семейство или в професионалния ви кръг, както е и възможно да се обогатите с нов домашен любимец. Като цяло тази седмица ще бъде продължение на събития започнали през изминалите няколко седмици. Сега нещата обаче ще бъдат по-ясни като развитие и обстоятелствата ще са по-благосклонни към вас.

Тази седмица ще имате очаквания за събирания, премествания или други важни събития свързани с роднини. В любовния ви живот събитията ще са непредсказуеми. Сега има голяма вероятност от възникването на неприятно противопоставяне свързано с обида, неразбиране или пренебрежение от страна на партньора ви. Ако вее има възникнала ревност в отношенията ви, това само ще влоши нещата... Сега ще се сближите повече с човек, с когото досега сте имали само познанство.

През тази седмица ще имате разходи за дете или ще получите пари свързани с дете. Това ще бъде една успешна финансова седмица за жените Стрелец.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще се ангажирате с дела свързани с родители, по-възрастни родственици или приятели, които в момента са надалеч от вас. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани действия, събирания и др. Изненадите тази седмица за вас ще са свързани с неочаквани събития, важни за вас и за хората там, където живеете.

Възможно е сега да се обвържете с различни мероприятия и публични изяви от местен характер. Тази седмица вещае получаване на пари, които вероятно ще имат връзка със заем, продажба на вещи или имот или такива, чието получаване се е забавило поради някакви причини. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на финансови ангажименти. През седмицата очаквайте събиране или личен празник, за което ще получите покана или което вие самите ще организирате. Очаквайте посещение от страна на хора, които ще ви съобщят радостна новина свързана със собственото им семейство.

Във финансов план седмицата ще премине без особени промени спрямо това, което имате като очакване. Може само да ви притесни разход, който не сте предвидили. Любовният ви живот ще се развива на база взети решения в близкото ви минало или действия, които вече сте предприели. Новите романтични запознанства ще са кратки, но ще успеете да запазите приятелски отношения.

Мъжете ще са много емоционални и чувствителни тази седмица. Това ще завихри различни любовни страсти и преживявания в живота им. За жените ще бъде трудно да реализират едно свое обещание. С действията си рискувате в отношенията ви да настъпи хаос и безпорядък.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате различни преживявания свързани с кратки делови или административни срещи, разговори свързани с парични дела. Неочакваните събития тази седмижа ще бъдат свързани с едно пътуване, с хора, които са надалеч от вас или новини, които ще получите отдалеч.

През седмицата ще проведете полезна за вас среща, разговор или кореспонденция, която ще определи ваши бъдещи действия. Самотните души ще имат своя шанс за запознанство с подходящ човек. През тази седмица ще получите или изпратите подарък, пратка, документ и др. Очаквайте през тези седем дни новини или развитието на събитие свързано с ваши материални или имотни интереси и планове.

Седмицата вещае получаване на пари в семейството ви или получаване на известие за пари. Ще научите за събитие свързано с неприятности или с раздяла в семейство от кръга ви роднини или приятели. Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти, повреди или чуждо посегателство. Мъжете ще имат своя късмет и шанс през тези седем дни.

Жените нека не очакват изненади в любовта. По-скоро вие самите ще се опитате да изненадате партньора си или някой друг около вас.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица се постарайте да бъдете по-внимателни и предпазливи в своите решения или действия. Това особено важи за всякакви примамливи предложения, независимо от къде идват. Тази седмица се пазете от измама, манипулация, да бъдете използвани за реализиране на нечии користни цели и др. Сега някой може да се възползва от една вашата слабост или грешка, от вашата наивност или приемането на едно предложение, само защото смятате, че е изгодно за вас.

Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с промяна или съдбовно събитие в живота на жена. Едно събиране или поредица от телефонни разговори, ще имат връзка с нея. Вие ще имате и други поводи за срещи и разговори по различни и важни за вас поводи. Една от приятните новини сега ще бъде свързана с момиче или с жена.

Предстоят ви важни лични контакти или нови познанства с хора от различни градове и села. През седмицата ще преживеете емоционално едно неприятно събитие или новина свързана с инцидент или събитие в друго населено място. Ще имате важен разговор свързан с пари или общи действия с мъж, който не живее с вас в един дом. Седмицата ще бъде успешна и продуктивна за жените по отношение на тяхната професионална реализация, развитие на бизнес проект или важна инвестиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари