Принц Уилям ще кумува на сватбата на Меган Маркъл и Хари

0
Все още не е известно коя ще бъде кумата
Все още не е известно коя ще бъде кумата Снимка: Guliver/Getty Images

Британският принц Уилям ще кумува на сватбата на брат си принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, съобщи дворецът "Кенсингтън".

"Херцогът на Кеймбридж е поласкан от молбата и няма търпение да подкрепи брат си", гласи изявлението. Все още не е известно коя ще бъде кумата.

Хари направи същото за брат си на сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г., а кума бе сестрата на Катрин - Пипа. По-рано тази седмица херцогинята на Кеймбридж роди третото дете на двойката - момченце, чието име още не е обявено.

Хари и Меган ще се оженят на 19 май в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък след близо двегодишна връзка. Наскоро те съобщиха, че ще поканят хиляди британци да участват в празненствата по случай сватбата им. 2640 души ще присъстват в замъка Уиндзор, за да видят пристигането на булката и младоженеца за церемонията и по-късно потеглянето им от замъка.

Поканените ще бъдат избрани сред работещите в благотворителните организации, на които двойката е патрон, местни ученици и граждани и 1200 души ще са от други населени места.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари