Седмичен хороскоп за 23 - 29 април 2018

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Предстои една много интересна седмица, през която всеки един ще демонстрира на какво е способен, до къде може да стигне в своите действия и инициативност, за да постигне набелязаната цел.

Власт-имащи, амбициозни и волеви личности ще предприемат стъпки, които ще определят важни тенденции са следващите месеци, че и години. Всеки един може да преобрази начина си на съществуване или да попадне в подобен бурен поток от събития, но колкото по-големи са желанията, толкова по-значими ще са трансформациите.

Значима част от хората попадат под хипнотичното въздействие на фокусна точка от интерес, който ще преследват с много страст, упоритост, волево и почти до краен предел. В този процес можем да открием черти в собствения си характер или този на близкото ни обкръжение, като напомнят, че няма невъзможни неща, когато копнежа извира от душата. В положителен вариант това създава условия да се справим и с най-сложни ситуации, това е като „второ дихание“ изпълнено с енергия и магия за нов живот.

Да не забравяме, че ние вече сме в месеца на Телец, когато онова, което сме „посели“ в близкото минало и не само- се ражда, придобива материална форма, в не малка степен разбираме и какви бъдещи плодове можем да очакваме. Все още сме в ключов период да въздействаме.

През настоящия период и до 14 май ние ще бъдем изкушени да разрушим нещо старо, но не винаги ще сме готови за обновлението, то някак е неизвестно или изискващо поемане на рискове. До колко сме склонни да действаме спонтанно или се оставяме Съдбата да ни изненадва със своите нови условия? Става ясно през следващите дни…Неочаквани възможности, но и резки промени в перспективите на развитие ще са част от ежедневието на мнозина…

В глобален аспект- вземат се решения, които могат да засегнат банковия сектор, начин на заплащане, силови структури…Би трябвало тези решения да са оздравителни или целесъобразни…

Все пак, някой ще забогатеят и ще преуспеят за сметка на други и това ще бъде особено видно и на различни нива- някак си правата си остават на страната на „силния“.

Преговори няма да се водят лесно, напротив- конфликтът между вид авторитети се задълбочава, както и между поколенията, между обществото и институциите.

„Старата песен на нов глас“ по отминали теми зазвучава, това може да са неразрешени въпроси от втората част на март, вече излизаме от този кръговрат…

От 25 април Венера ще транзитира пред Близнаци- можем да се стремим да се изразяваме по-красиво и да сме любезни, но това ще е на пръв поглед или поне в началото, вероятно ще се убедим в това и е полезно да сме по-внимателни, за да не повярваме на думи, които са лишени от съдържание или „увисват“ без реално развитие после….

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат свои проблеми или неприятности. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който е под натиск на различни събития, интриги, клюки или други злонамерени действия срещу тях.

През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си живот и най-вече да игнорирате навреме различни негативни влияния или вмешателства от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да съхраните това, което е важно за вас.

През тази седмица бъдете внимателни какви обещания изисквате от страна на други хора или какви обещания самите вие давате. През тази седмица семейните представители на зодия Овен ще се постараят да приповдигнат настроението на близките си хора с една приятна изненада.

През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране или представяне.

Мъжете Овен ще получат новина, която ще изиска да се обмислят и изградят нови планове. Късмета за вас през тази седмица ще дойде по линия на нови или стари приятели. Жените ще се зарадват на среща или приятна изненада свързана с човек, с когото са били заедно в миналото.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица любовният ви живот ще е в основата на интересни събития и преживявания свързани с нова или стара романтична връзка.

Сега на мнозина от вас ще им се наложи да вземат важни решения, поради нова възможност или шанс, които ще възникнат през тази седмица. В повечето случаи те ще касаят вашето семейство или кръга ви от близки родственици.

Седмицата вещае семейно или сватбено тържество. Несемейните представители на знака Телец ще са в очакване на по-динамични събития, особено в личния си живот, където едно ново начало ще ви зареди с надежда за едно по-добро бъдеще.

През седмицата вероятно ще възникнат грижи свързани с дете, преди всичко от здравословен характер. Някои от вас ще преживеят събитие свързано с раждане на дете след период на лечение или дългочакана бременност. Седмицата вещае новина свързана с бъдещо майчинство. Различни по значение за вас новини допълнително ще украсят емоционално вашата седмица.

Мъжете Телец ще очакват новина свързана с имот или имущество, което може да е лично ваше или собственост на роднини.

При жените ще възникне забавяне на пари или документ, които трябва да получат.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще имате ангажименти свързани с роднина, които ще изискат по-голяма концентрация на внимание до тяхното изпълнение.

Седмицата вещае приятни преживявания свързани със събития като рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и др. Това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на успехи в пътувания с цел работа. Успехи ще могат да постигнат и тези от вас, които имат работа свързана с пътуване, транспорт, туризъм. Това ще бъде удачно време за начало на нова работа, особено ако това има връзка с преместване в друго населено място или държава.

През тази седмица ще възникне деликатен проблем за разрешаване свързан с дете или млад човек от семейството. Това ще бъде една напрегната седмица ако вашата работа е свързана с деца.

През тези седем дни ще имате повече разходи, отколкото приходи. Но пък парите, които ще похарчите ще бъдат за хубави неща. Ще възникнат временни спънки или затруднения при получаването на пари, при оформянето на документи или договор от финансов характер и др. Сега може да плучите помощ във финансовите си дела от страна на родственик.

Жените Близнаци ще имат за много неща да размишляват през тази седмица преди да вземат някои важни решения.

Мъжете ще осъзнаят факта, че се намират във важен период от живота си, който не бива да бъде пропиляван с несериозно отношение към поети ангажименти и задължения.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица за вас ще възникнат интересни възможности.

Планирайте своите приоритети и действия водени от желанието да покажете своите способности, а не единствено да спечелите повече пари. Така успеха тази седмица ще бъде ваш и приходите ви естествено ще бъдат добри. През седмицата ще имате важни или интересни отношения с хора от семейството си, които живеят в различни населени места. Сега ще имате благоприятно време за изпълнение на професионалните си ангажименти. Същото важи и за представяния или изяви свързани с кариерата или образованието ви (в зависимост с какво сте ангажирани). През седмицата ще се появят нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти.

През седмицата ще посрещнете гости в дома си, които ще са от вашия семеен или приятелски кръг. Във финансов план седмицата не вещае някакви специални събития или затруднения. Все пак е възможно да имате причина по-скоро да се зарадвате за нещо, отколкото обратното. Сега са възможни разходи за козметични или възстановителни процедури, зъболечение и всякакъв вид терапия.

Мъжете Рак ще имат благоприятна седмица за почивка и за занимания извън дома. Жените от този зодиакален знак ще имат засилена комуникация, размяна на имейли с хора от различни градове и държави.

Лъв

Ако сте родени под знака Лъв през тази седмица ви предстои да преживеете събитие свързано с жена, която живее в друго населено място. Преживяванията ви през тази седмица, включително тези свързани с новини или предложение ще определят развитието на важни за вас планове за бъдещето ви. Предстои ви да посрещнете нови хора в семейния ви, приятелски или професионален кръг.

Тази седмица вещае нова любов, нова любовна авантюра или флирт, особено за тези от вас, които търсят или имат нужда от такива емоции. Мнозина от вас ще предприемат пътуване, което ще е твърде сложно в емоционален план. Избягвайте да се натоварвате предварително с негативни очаквания или притеснения. През седмицата би било добре да се подготвите единствено за повече натоварвания и ангажименти. През тези седем дни ще възникне напрежение свързано с пари, които трябва да получите или изпратите наблизо или надалеч.

Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби. На работното ви място ще възникне интрига, опит за манипулация, която ще ви постави в сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки или хапливи забележки на работното си място. Не допускайте такава информация да определя ваши действия и решения.

Мъжете Лъв ще имат възможност да възобновят свои планове свързани с дом или с имот.

Жените ще могат да очакват успех в планове свързани с дома и семейството.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще разговаряте в дома си по важни въпроси, които засягат бъдещето на член от собственото ви семейство или друг родственик, който живее извън дома ви. Възможно е тези разговори да са свързани с една деликатна тема, семейна тайна и въобще тема, по която обикновено не обичате да говорите.

Добре е да сте по-внимателни с емоциите си през тази седмица. Бъдете предпазливи, когато давате или вземате пари от човек, когото не познавате добре или има съмнителна репутация. При някои от вас ще възникнат грижи свързани със здравето на дете. През седмицата ваш приятел ще има сериозни проблеми. Те могат да имат връзка със съдебно или юридическо дело или с друго житейско предизвикателство.

През тази седмица мъжете от този зодиакален знак ще предизвикат спор, конфликт и въобще едно по-голямо напрежение свързано с пари, с финансов документ и др.

Жените Дева ще имат интересно очакване или ще следят с любопитство събитие в живота на приятел или приятелка. Сега ще се надявате много на едно обещание или ангажимент, на уговорка за едно събиране и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица по-важните разговори или събития ще касаят личния ви живот, любовта или брака ви. Сега ще имате възможност да изненадате близък човек с подарък, покупка или нещо друго.

През седмицата мнозина ще предприемат пътуване или ще преживеят събития свързани с пътуване, които ще внесат напрежение или спорове в ежедневието. Възможно е тази седмица да посрещнете някого от път или да получите важна пратка.

Като цяло през седмицата ще имате важни контакти с хора от далеч или с чужденци в страната, където живеете. Ще ви притесни новина свързана със здравето на човек, който има здравословни проблеми от дълго време. Ще имате сънища или ангажименти свързани с починал човек (роднина или приятел).

Добрите новини и събития през седмицата ще са свързани с пари, с финансови документи, с предложение свързано с по-добро заплащане или допълнителен (добре платен) труд и др.

Жените Везни ще преживеят успех или ще получат нова възможност свързана с пътуване или с хора от друго населено място.

Мъжете ще обмислят свое решение, което ще постави началото на нова дейност, на нови отношения или промяна свързана с дом.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион ще бъде добре за вас да планирате предварително ангажиментите си през седмицата. Предстоят ви приятни емоции свързани с покана за гостуване, среща или събиране.

Пред вас е едно благоприятно време за ангажименти свързани с получаването на пари и развитието на всякакви финансови дела. През седмицата може да получите пари свързани по някакъв начин с дете или от дете. Мнозина да преживеят успехи свързани с деца, с раждането на дете, рожден ден и др. Важните решения, които ще вземете тази седмица ще определят житейското ви развитие до края на годината.

Ще получите информация, свързана с преживяни вече събития, която ще успокои ваши притеснения, че сте допуснали грешка, че сте обидили някого и др.

Новите познанства ще приемете с известно притеснение, но пък постепенно ще опознаете нови и интересни хора, от които ще имате какво да научите. През седмицата предстои временна раздяла в семейството или с роднина поради пътуване, учение, бизнес, гостуване и др.

Седмицата вещае интересни любовни преживявания за жените Скорпион.

Мъжете, които имат деца или внуци ще трябва да изпълнят свое обещание свързано с тях.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще се фокусирате върху неотложни или по-трудни за реализиране ангажименти свързани със семейството ви.

Седмицата вещае различни събития от семеен характер, които ще направят комуникацията с роднините ви по-динамична и емоционална. Срещите ви тази седмица ще са по-скоро за отмора, за приятно прекарване на времето ви извън обичайната рутина в работата или в дома ви. Ще имате желание да се срещате с определени хора от кръга си приятели, от които ще очаквате повече позитивна енергия или да размените важна информация. В работата си ще се осланяте в действията си на хора (колеги или клиенти), които вече познавате или имате доверие в тях. Вероятно ще възникне допълнителна отговорност, задача или бизнес среща.

Тревогите ви тази седмица няма да са нови, те циркулират в мислите ви от доста време насам и по-скоро ще са свързани с ваши притеснения за бъдещето ви.

Мъжете Стрелец ще са склонни да виждат проблеми там, където те не съществуват.

Жените ще очакват документ или потвърждение свързано с парични постъпления в личния или семеен бюджет.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще започнете постепенно да поставяте в ред неуредици в живота си, които са ви спъвали развитието досега.

През тези седем дни ще преживеете неочаквани събития, които ще ви дадат естествено разрешение на важни за вас въпроси. Конфликтите с хората около вас ще създадат ненужно напрежение в отношенията ви. Преценете добре дали имате нужда от такъв стрес в живота си. Вашето здравословно състояние може да е нестабилно или да се влияе по някакъв начин от напрежението в ежедневието ви.

През седмицата ще имате много деликатен или важен разговор с мъж, който ще постави на изпитание вашето или неговото търпение. Ще имате съновидение свързано с мъж, което ще ви развълнува.

През тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък, но само чрез достатъчно мобилизация и амбиция от ваша страна. Това е силен период от време, който не бива да бъде пропиляван.

Мъжете Козирог ще преминат през различни състояния на тъга, разочарование или обида от нечии действия, неизпълнени обещания.

Жените Козирог ще насочат вниманието си към различни събития в живота на син, внук, съпруг или интимен приятел.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица дори и да нямате, ще търсите поводи да се зарадвате. Сега и малките неща ще ви носят усмивка и настроение.

Осъзнавате цената на живота, който ви е даден. Миналото ще ви напомня всекидневно за себе си, чрез случайни срещи и телефонни разговори. Ще ви разстрои новина свързана с кражба, измама или друг подобен срив в живота на приятели или роднини. Седмицата подготвя за вас най-различни изненади или промени в плановете ви в съвсем различна посока от това, което сте очаквали. Но вероятно най-голямата изненада ще се случи в собствения ви дом. Тази седмица може да се нарече време на придобивки, на прилив на успехи към вас.

Ще имате благоприятно време за разрешаване на имотни казуси или грижи за имот, който притежавате. Ще можете да направите важни за вас промени в дома си свързани предимно с по-добрите удобства или подмяна на важна битова техника.

Жените Водолей ще отделят време за да приключат с неприятност свързана с хора, които спъват усилията ви да постигнете един важен успех (предимно в кариерата ви).

Мъжете ще имат силен период, в който ще постигат резултати с лекота, но не и с мързелуване.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица на любов, на хармонизиране на вече създадени отношения или търсене на нова любовна връзка. Разбира се, развитието на всяка една ще е индивидуално, но определено ще има такова, като в повечето случаи ще е в положителна за вас посока.

През седмицата повод за събиране или за оживени разговори ще бъде събитие в живота на момиче или млада жена. Възрастна родственица ще ви ангажира с една молба или ще изиска от вас едно обещание.

Като цяло сега може да очаквате една интересна седмица, но без някакви драматични събития. Това ще бъде едно благоприятно време за финансовите ви дела, за получаване на заплата, хонорар или други парични приходи.

Не започвайте тази седмица с пренебрежително отношение към планове и хора, с които ще имате контакт. Въпреки, че нямам очакване за големи събития през тези седем дни ще се кове съдбата ви в много отношения: кариера, любов и семейство. Не толкова видимо, колкото вие искате или очаквате, но малки на пръв поглед събития ще определят бъдещи важни моменти в живота ви.

Тази седмица ще изиска едно по-бавно действие от страна на жените, с изпипване на детайли или осмисляне многократно на решенията, които предстои да вземете.

Мъжете ще са с насочено внимание предимно към финансово - материалната страна на живота и всяко останало събитие ще остане почти незабелязано за тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари