Седмичен хороскоп за 16 - 22 април 2018

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Седмицата започва с Новолуние в последните градуси на Овен, факт, който ще ни надари с втора възможност за ново начало, което може да прораства благодарение на собствената ни инициативност, революционни и креативни настроения, способни действително да преобразят живота ни.

Ако нещо не ни е достигало до скоро да проявим в пълна степен желанията и ентусиазма си в определена посока, то сега това ще се случва по един неудържим начин. Всичко, което се е трупало в душата ни или е било препятствано на събитийно ниво, за да се реализира, започва да набира скорост…Разбира се за това ще ни помогне и Меркурий, който от началото на периода вече е директен и евентуални колебания по кой път да поемем се заместват от решителност,  борбеност, воля и смелост- често над средното ниво…

Седмицата носи много изненади- ние можем да отключим внезапни шансове, да попаднем в бързо променяща се обстановка, която ни помага да обновим живота си, но ако нямаме ясен план и визия за бъдещото си развитие- не е изключено да изпитаме и известна несигурност, дори страх от непознатото, а в по-неприятна форма-действително да преживеем вид обрати…

Добрата новина е, че с Новолунието възникват нови възможности, които могат да се преумножат и колкото сме по-инициативни, толкова повече варианти за просперитет ще се разкриват пред нас. А дори и една врата да се затвори, друга ще се отвори и т.н.

Движеща сила  и мотиви за нашите действия са съвсем практични,  материални стимули и прозрения как да осъществим намеренията си. През тази седмица може да се случи нещо значимо, което да се отрази на доходите ни. Може да се вземат решения, които да имат обогатяващ ефект, но същевременно- не е изключено разходите ни също да нараснат, при това- понякога и необмислено…

В любовта също са възможни пречупващи събития, страсти, които в оптимален вариант ще направят връзките ни по-здрави. Ако това все пак не е така, това ще е сериозен повод да се замислим- дали имаме общи и скрепващи идеи, интереси с партньора до нас.

Започнати любовни авантюри през тази седмица ще бъдат доста надеждни и устойчиви.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще имате полезни или важни разговори свързани с дете, с бъдещо майчинство и други подобни теми. Вероятно сега ще планирате важни разходи за дете или млад човек от семейството си.

През тази седмица желанието ви да постигнете един важен успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате хора или събития, но дори и да постигнете успех, той няма да продължи дълго. През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е наистина сериозна, с неясно развитие в бъдещето. Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др.

Предстои ви да преживеете неочаквано събития с приятели, които живеят в същото населено място като вас. През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже невярно, лоша шега и др. Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи и благоприятно развитие на паричните ви дела. Мъжете Овен ще се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари от заплата, финансова или държавна институция и др..

Жените Овен ще планират своите задачи и ангажименти свързани с дома, с неотложни битови ремонти, подобрения в интериора или битовата техника и др. Възможно е да обсъждате или организирате предстоящо семейно събиране.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете неприятностите или проблемите на близки хора, които живеят в друго населено място или държава. Поради тези събития за някои от вас е възможно да възникне необходимост от пътуване. Сега ще имате много важни разговори, ще обсъждате различни действия или ще вземете важно решение.

През тази седмица ще възникне необходимост от грижи свързани с ваше старо здравословно неразположение. С навременна лекарска помощ неразположението ви ще премине бързо и без необходимост от болнично лечение. Сега има голяма вероятност да забравите, да изгубите нещо или да станете обект на кражба. Каквато и загуба да преживеете, едва ли ще си върнете загубеното обратно.

През тази седмица ще проведете полезни и интересни разговори с приятели, които ще имат връзка с допълнителни доходи, стабилизиране на финансовата ви ситуация и др. Като цяло това ще бъде една доста ангажирана и динамична седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции, но и в трудните моменти ще има нещо добро за вас като перспектива. Сега ще бъде важно да гледате на всичко, което става около вас по един по-философски начин. Така затрудненията, където възникнат няма да причинят меланхолични настроения или депресия.

Жените Телец ще са по-уязвими откъм здравословни неразположения, по-драматично изживяване на стресовите ситуации и др. Мъжете ще преживеят безпокойство или конфликт свързан с момче или млад мъж (най-вероятно от кръга роднини).

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ваш приоритет ще бъде хармонизирането на отношенията ви с хора, които поради психологически натиск или недоразумения са се влошили напоследък. Сега ще ви се наложи в кратък срок да разрешите или уредите важни дела свързани с документ или договор, което ще е проблематично поради някаква причина или ще е свързано с напрежение.

През седмицата ще организирате или присъствате на събиране или среща от семеен характер. Сега на мнозина от вас им предстои интересно събитие свързано с роднина. Възможно е новина или предложение от такъв човек да ви изненада приятно. Тази седмица поради по-голямата ви емоционалност ще отделите повече време за любовния си живот. Пред вас са събития, които ще дадат възможност да покажете дълбочината на чувствата, които изпитвате към партньора си или които той/тя изпитват към вас. Ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание. Това сега ще определи в голяма степен вашите действия и решения.

През седмицата ще преживеете специални моменти или събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Възможно е успех в техния живот да повлияе благоприятно върху вашите планове.

Жените могат да имат неприятен разговор с приятел от близо или далеч. Мъжете Близнаци ще постигнат важен успех, с голяма доза късмет.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви зарадва новина свързана с дете, с бъдещо майчинство или важно събитие в живота на млад родственик. През тази седмица ще имате любовни преживявания, които ще бързате да споделите с приятел или роднина.

Седмицата ще бъде благоприятна за събития свързани с годеж или брак. През седмицата ще можете да разчитате на подкрепа от страна на мъж. Възможно е да получите важно обещание от такава личност. Тези събития ще имат особено значение за развитието на ваш план или идея. Сега ще имате много интересни и динамични контакти с нови хора от близо и далеч, ще създадете нови познанства, които ще имат своето развитие в бъдеще. Избягвайте да си създавате бързо и категорично мнение за хора, с които ще се срещнете за първи път през тази седмица. Малко по-нататък във времето ще разберете, че сте са едно своеобразно богатство, енциклопедия от знания или умения и др.

Тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена, която най-вероятно е ваша приятелка. Нейната емоционалност ще създаде вихри от преживявания в нейния живот, които дори за страничен наблюдател като вас ще бъдат твърде сложни за възприемане. През седмицата ще има поява на нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти.

Жените Рак все още трудно преживяват една загуба от близкото си минало. Мъжете ще изжиеят болезнено една лъжа, измама и двуличие.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще организирате малко празненство в дома си. Това може да има връзка с успешното приклщчване на един ремонт, с нова покупка или с друго събитие, което ще има връзка със семейството ви.

През тази седмица ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с романтичния си или брачен партньор относно бъдещите ви планове. Наближава време, когато ще трябва да промените вашите отношения, начина си на живот, мястото си на живеене или друго важно събитие. Сега ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Вероятно ще възникне необходимост от процедури свързани с лечение, зъболечение, козметични промени по тялото и др. Неразрешен проблем от миналото ви ще създаде отново напрежение или друг някакъв дискомфорт в ежедневието ви, но вероятността да оправите нещата през тази седмица не е голяма.

През тази седмица щ преживеете една изненада в дома си свързана с малка сума пари. Ще ви изненадат събития или гостуване на хора, които живеят наблизо до вас. Може да получите покана за среща, предложение за ново приятелство, важна за вас информация от случайна статия и др.

За жените Лъв ще възникне неочаквана възможност или необходимост за пътуване или нов професионален контакт с човек от друго населено място. Мъжете ще имат романтично познанство с интересна жена или момиче.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще преживеете радостно събитие, което ще има връзка с човек от кръга ви роднини (по-близки или по-далечни).

През тази седмица роднина или приятел ще сподели с вас свой личен успех или друго събитие, което дори може да бъде повод за малка почерпка. Сега бъдете много внимателни в контактите си с хората, с които ще ви се налага да общувате. Особено предпазливи бъдете с хора, които имат сприхав характер, които да докачливи или твърде подозрителни.

През тази седмица ще имате спорове поради различни мнения по професионални, обществени или политически въпроси и др. Това ще бъде една благоприятна седмица за планиране на една покупка или продажба. Сега много внимателно ще трябва да организирате подобни ваши действия, да се потърси нужната информация, съвет и най-вече да не действате прибързано или емоционално.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за създаване на нови познанства за жените Дева. Не бързайте да се доверявате, да споделяте важна информация. Мъжете Дева ще имат приятни ангажименти свързани с дъщеря, внучка или друга млада жена от роднинския си кръг.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни избягвайте да имате нереални очаквания за финансовите си дела през тази седмица. Не бързайте да правите планове на база приходи, които очаквате да получите. Планирайте само с реалните средства в бюджета си.

Ако имате работа с важни документи от финансов характер бъдете предпазливи с различните права и задължения в тях. Сега е важно да не витаете из облаците и да сте подготвени за всякакви забавяния или затруднения. През тази седмица ще преживеете емоционални събития свързани с роднина (най-вероятно жена).

Възможно е да ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство на млада жена, с раждането на момиче и други подобни събития. Сега ще преживеете най-различни, но впечатляващи събития с дъщеря, внучка или жена от кръга ви роднини или приятели.

Конфликтите тази седмица ще отминават бързо. В повечето случаи ще те ще бъдат за незначителни неща. В повечето случаи ще бъдат предизвикани от вашето емоционалното състояние или това на човека срещу вас. Някои представители на знака Везни ще получат облага от вид наследство, рента, обезщетение, пенсия и др.

Жените Везни ще могат да реализират основните си планове и задачи за седмицата, дори да извлекат някои неочаквани дивиденти от тях. Мъжете ще ги развълнува събитие или новина свързана със стара любов или бивша съпруга.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате интересни любовни преживявания особено на работното си място или в средата, където имате професионални контакти, срещи и събирания. Ако обаче имате вече създадена романтична връзка там, където работите, тази седмица вашите отношения ще са в основата на конфликт с други хора.

През тази седмица ще имате финансови отношения с хора, с които имате приятелска връзка или общи бизнес интереси. Възможно е приятели или колеги да ви споделят за финансови проблеми, които са притеснение за тях.

През седмицата ще имате приятни и неприятни ангажименти свързани с деца или роднини. Проблеми ще възникнат ако работата ви е свързана с деца. Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с продажба или отдаване вещи или жилище под наем. Бъдете внимателни да не станете обект на чуждо любопитство или интрига. Тази седмица се пазете от неприятна за вас грешка от материален или финансов характер.

Мъжете Скорпион ще имат една успешна седмица, в която ще могат да се възползват от някои благоприятни възможности и шансове. Жените ще получат неприятна новина свързана с жена, която познават.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се сблъскате с повече формалности или други затруднения, когато имате ангажименти свързани с различни документи, договори или споразумения.

През тази седмица ще научите новина за неприятно събитие, което се е случило преди няколко дни или седмици. Предстои ви да преживеете различни събития в любовния си или семеен живот, които ще ви покажат, че трябва да промените нещо в отношенията си. Тук не бива да се очаква драма, а един разумен подход към една определена ситуация. Не бива да оставате без внимание тези събития, освен ако не искате да останете сами или да задълбочите проблемите си. Седмицата вещае нови познанства, които ще са на база общи интереси или цели.

През седмицата ще имате сложни отношения и комуникация с хора, които живеят в друго населено място. Сега много бързо и емоционално ще реагирате на нечие грубо отношение спрямо вас. През тази седмица съдбата няма да толерира лъжи или опити за манипулация. Такива действия (предимно от ваша страна) ще провалят неща, за които сте имали сигурност, които са били ваши.

През седмицата ще получите новина или ще бъдете поканени на събитие свързано с дете или млад човек. Мъжете Стрелец ще ги дразни фриволното или невъзпитано поведение на човек, с когото работят заедно. Жените ще се зарадват на паричен приход, за който имат очакване.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадват приходи, които ще стабилизират семейния ви бюджет. Основните ви приходи тази седмица ще са от работата, с която сте ангажирани в момента или чрез останалите членове на семейството ви.

Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, като сега ще постигнете конкретни резултати, ще имате причина да се зарадвате. Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да потърсите каква е причината за подобно отношение към вас. Няма да бързате с реакциите си, защото подсъзнателно ще осъзнавате, че вероятно има замисъл в нейните действия, който на този етап е в тайна. През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик или ще имате емоционално съновидение свързано с мъж от Отвъдното.

Мъжете Козирог ще получат интересно предложение предимно от професионален характер. В семейните ви и любовни отношения може да възникне ревност, съмнение, несъгласие или противоречия. Ще имате полезни за вас контакти с хора от близо и далеч поради важно събитие. Жените ще имат очакване за паричен приход или получаване на важен финансов документ. Това ще бъде нещо, което ще стане бавно, с известни затруднения.

През тази седмица може ще ви зарадва предложение или похвала свързана с кариерата ви.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица се опитайте да съхраните едно позитивно настроение и да се радвате на хора и събития такива, каквито са. Не се натоварвайте с големи очаквания през тези седем дни. Вие определено ще имате своите успехи. Нещата обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално.

През тази седмица очаквайте събиране свързано с роднина, което може да се състои във вашия дом. Като цяло пред вас е седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж (роднина, приятел, колега). Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др. Сега може да имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома.

Жените Водолей могат да очакват тази седмица едно интересно предложение или интригуваща покана. Сега ще сте ангажирани с важно събитие в живота на приятели.

Мъжете ще имат конкретни планове и цели за тази седмица, които ще имате възможност да ги реализирате. Използвайте всички шансове, които ще ви бъдат дадени сега и особено тези, които касаят дома ви или една дълго чакана промяна в живота ви. Не се страхувайте от новите неща, които ще се появят сега като шанс за вас.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби ще запомните тази седмица с една специална среща или събитие свързано с жена. Ще очаквате и ще получите подкрепа или предложение от страна на жена или група от жени. Интересни събития ще се развият в живота на ваши семейни приятели или съседи. Ще очаквате изпълнението на обещание, което сте получили от ваш роднина.

През седмицата ще имате ангажимент свързан с парични дела, финансов документ или договор с банка (кредитна институция). Може да възникне усложнение или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.

През тази седмица жените Риби ще имат по-сериозни ангажименти или задължения от финансов характер. Ще ви се наложат важни разходи свързани с дете или с друг член на семейството ви. Мъжете ще са в по-неизгодна позиция в паричните си дела, тъй като ще възникнат неочаквани затруднения свързани с пари. Ако сте в процес на лечение или терапия, тази седмица ще ви зарадва с положителни резултати.

Несемейните мъже Риби могат да очакват нова любов, която може да е с жена от друго населено място или държава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари