Решавайте проблемите бързо!

0
Какви са съветите на звездите за днес
Какви са съветите на звездите за днес

Луната е в знак в знак Телец, където ще остане до 02:09ч на 23 февруари.

Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Ако сега не се даде на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самия човек и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение. Сега се отдава повече значение на материалните интереси и предпочитания. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други подобни. Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят апатия и лека тъга. Подходящи цветове са жълто, оранжево и ярко зелено. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

След 13:47ч до 02:09ч през нощта Луната ще се движи на празен ход. В това време да не се предприема нищо важно, не започвайте нищо ново, не подписвайте важни документи, не сключвайте сделки, не купувайте скъпи предмети, не правете предложение.

7 лунен ден продължава до 10:50ч.

8 лунен ден започва от 10:50 и продължава до 11:29ч на следващия ден. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не преразходвате енергията си, понеже има голяма вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Много добър в този лунен ден е контакта с огъня. Гледайки в пламъка на свещта си представете как всички обиди и неволи изгарят в него.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Отношения - Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Подстригване – Не се препоръчва.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари