Дневен хороскоп за 21 февруари 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Новите изисквания ще ви накарат да се замислите върху много неща, измежду които и за желанията си.

Сериозна сила все пак се е настанила във вашия знак. Все пак ще ви остане и малко лично време, което можете да използвате за духовни развлечения. Утре ще можете да се похвалите с късмет в делови план. Не обсъждайте информацията, изчакайте удобен момент за активни действия.

Овен

Стечение на непредвидими обстоятелства може да ви направи податливи на чуждо влияние. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно или да съчетавате професионалните с личните ангажименти. Не се надценявайте, бъдете реалисти. Утре ще имате много възможности, но действайте избирателно, защото иначе няма да ви остане време за нищо. Овните разполагат с много силен шанс за добри печалби и с не по-молко изразителна възможност за стабилизация на социалните си позиции, но се прокрадват и някои негативни влияния, които може да осуетят градивните ви намерения.

Телец

Не правете точни планове, със сигурност ще се наложи да ги променяте. Навреме уточнете претенциите си, за да не стане късно. Каквото научите утре ще ви е от полза дълго време. Няколко разнопосочни влияния са валидни за вас в сряда – семейни конфликти и за някои раздяла, проблеми с делови партньори и нестабилни условия в деловия сектор. Избягвайте да влизате в конфликти в дома си и не се изявявайте в професионалната област.

Близнаци

Плодотворен ден, през който Близнаците ще вземат категорично решение за нова делова изява. Пазете се от алкохол. Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, не обръщайте прекалено внимание на случайно казаните думи. Важното е да не подхождате твърде емоционално. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.

Рак

Може да ви се даде възможност да докажете деловите си качества. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично. Пазете се от кражби и агресия от непознати. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Не избързвайте нито в думите, нито в действията си.

Лъв

Изненадайте приятно човека до себе си. Може да обърнете по-голямо внимание на хората от близкото си обкръжение, както и на човека до себе си. В отношенията си с околните не проявявайте излишни претенции, отговорете си какво точно искате. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Утре може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност.

Дева

Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Утре се изолирайте и да се отдайте на задълженията си на работното място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства. Възможно е утре да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Пропуските ви са свързани с нервно напрежение и трудности. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции.

Везни

Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако Ви се струват рисковани. Много нервен и напрегнат ден, характерен с проблеми в делата ви, които в много случаи обхващат взаимоотношенията с близък до вас човек. Утре обаче се доверявате на един по-висш ред - вашият собствен. Може да посетите роднини, братя и сестри. Нещо неочаквано може да наруши плановете ви за утрешния ден, но не съжалявайте тъй като то ще ви донесе и немалко ползи.

Скорпион

Що се отнася до взаимоотношенията ви, и тук е по-добре да не си правите стриктни планове, защото може и да не се изпълнят. Очаквайте разправии на работното място. Избягвайте кавгите, не обръщайте внимание на клюките, които се разпространяват за вас и не си служете с хитрост и измами. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право. Родените в края на периода ще изживеят вълнуваща връзка, по-силна от всички предишни.

Стрелец

При доста от Вас бурните спорове ще отстъпят място на разбирателството. Съвсем случайно ще се натъкнете на собствените си грешки при това в дейност, която е била екипна.Разполагате с достатъчно време да оправите нещата без да им давате гласност.Ако все пак ситуацията добие популярност не се крийте, а обяснете откровено какво се е случило. Ще се справите с проблем, свързан с финанси или недвижимо имущество. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия начин, не “изхвърляйте” нестандартните идеи, те може да се окажат най-печеливши. Времето след това използвайте според предпочитанията си.

Козирог

Отворени сте за новите идеи, които срещате. Част от зодията определено ще бездействат, а останалите ще действат хитро и ще се възползват от всички позволени и непозволени методи и средства за да реализират материалните си намерения. Любовта върти света, но ако ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Опитайте да се отърсите от нещата, които ви подтискат. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това.

Водолей

Утре не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква сериозни обяснения, което определено не ви е силна страна.

Много острота и ярко противоборство са характерни за вашата сряда. Не се гневете! В близките дни ще успеете. Разбира се, не даром. Възможно е утрешния ден да е изпълнен с повече напрежение – не се претоварвайте и не изпадайте в крайности.

Риби

Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Един приятен, но и важен ден. Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации, опитвайте се постигнете разумно разбирателство. Проявете също внимание към хората от приятелското си обкръжение, от екипа си и от групите, в които участвате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари