Пазете вещите си!

0
Съветите на звездите за днес
Съветите на звездите за днес

Луната е в знак в знак Овен, където ще остане до 21:13ч на 20 февруари.

Влияе благотворно върху всичко, което е свързано с оцеляването. Позволява да се разкрият до голяма степен заложените качества в човека. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният му потенциал. Увеличава физическата и умствена активност, възниква желанието да бъдеш първи. Увеличава страстта, смелостта, агресивността. В това време ни се иска да се занимаваме с нещо оригинално, а не рутинно. Хората ще започнат да се ентусиазират и да стават по-енергични. Уязвими са е главата, мозъка, очите, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

4 лунен ден продължава до 09:14ч.

5 лунен ден започва от 09:14 и продължава до 09:44ч на следващия ден. Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Денят е благоприятен за сериозните и отговорни хора и може да се окаже неуспешен за лекомислените. Задължително трябва да следим мислите и думите, които изричаме, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. В този ден не трябва на никого да желаем злото, да се ядосваме и да се разстройваме. Често се променя настроението, затова се старайте да изберете „златната среда” в проявата на емоциите.

Започват да се появяват първите вътрешни изменения в човек, а всичко, което е било направено през първите четири дни, да преминава в осезаема, материална форма. Време за глобални изменения. Може да го сравним с времето, когато какавидата се превръща в пеперуда. Ако ви се струва, че светът ви се руши, не се страхувайте. Какавидата също мисли, че умира, а в крайна сметка тя преминава в ново по-качествено равнище. Затова е добре в 5 лунен ден да се обмислят кардинални изменения в живота и да определим своя път (само да се планира).

Ден, в който се обединяват в нас противоположностите в едно цяло, светлото с тъмното, доброто с лошото. Може да има резки промени в настроението и състоянието, но не зацикляйте в едно състояние и чувства. Поради тази причина е добре да сведете контактите до минимум и да бъдете повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Нови дела – Добре е да не се започва нищо ново. Не е подходящо.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, възможни са загуби.

Пари- Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими имоти – За покупко-продажба и прехвърляне изберете друг ден.

Съдебни дела – Добре се развиват делата, при които е нужно да се защитава някой, както и истината. За защита на престъпници, измамници не е подходящо.

Учение – Трудно ще се съсредоточите върху обучението.

Творчество – Не е благоприятно.

Общуване – Ден с повишена емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята правота, но много внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си струва рискът.

Почивка – Не подхожда за почивка.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Брак – Не подхожда за хора, които предпочитат улегнал начин на живот. Подхожда за любителите на приключения.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта. Секса сега трябва да отпуска и успокоява. Да се избират позиции, които са максимално прости и удобни за двамата партньори.

Зачатие – Дете, заченато днес, ще има тежка съдба и много врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и ще казва за себе си като възрастен:”Аз съм от тези хора, които не получават нищо даром!”

Родените – Човек, роден в този лунен ден се отличава със здраво тяло и силен дух. Обичат да си хапват вкусно, но не пълнеят.

Сънища – Трябва да си спомните всичко, което сте сънували. Сънищата са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Подстрижка – Привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари