Формата на гърдите разкрива характера на жената

2
За да се добие по-ясна представа, всяка форма се сравнява с плод
За да се добие по-ясна представа, всяка форма се сравнява с плод

Стерномантията е науката, която разгадава женския характер според формата на гърдите.

Женските гърди най-често се възприемат като сексуален обект, въпреки че тяхната основна природна функция е да доставят храна на бебето. Всъщност формата на гърдите може да покаже много за характера на жената, пише ladyzone.bg.

За да се добие по-ясна представа, всяка форма се сравнява с плод.

1. Ябълки (добре заоблени гърди със зърна среден размер)

Притежателката им е свободна душа, която обича приключенията. Импулсивна е. Понякога фриволното й поведение или начин на обличане може да смути околните, въпреки че тя самата само е искала да е модерна. Тази жена има много по-различна гледна точка за нещата от живота. Обича да остава сама и да търси уют и спокойствие в дома си.

2. Круши (големи гърди с по-заоблена форма в долната си част)

Тя е независима жена, която обича да е лидер. Понякога има поведение, което околните характеризират като студенина. Обича логиката и математиката и често следва принципите на тези науки в живота си.

3. Тикви (пищни гърди с големи, тъмни зърна)

В живота си тя е оптимист, семеен тип жена, който се чувства най-добре, грижейки се за съпруга и децата си. У нея има една постоянна тревожност, заради която й е трудно да се отпусне и да си почине. Обикновено е душата на компанията, защото има завидно чувство за хумор.

5. Лисичи муцунки (малки гърди със стърчащи зърна)

В жената с такава форма на гърдите има голяма страст и желание за живот. Обича приключенията. Постоянно учи нови неща – езици, приготвяне на ястия, чужди обичаи. Пред домашния уют по-често предпочита далечните пътешествия.

6. Патладжани (плоски, увиснали гърди с малко обем в долната част)

Околните обичат да общуват с жените с такава форма на гърдите, защото комуникацията с тях е лесна. Тези обичат да управляват живота си сами и трудно приемат чуждо мнение. Мъжът до тях обикновено е под чехъл.

7. Лимони (среден размер гърди, силно разделечени една от друга)

Жените с такъв тип гърди са жизнерадостни и весели. Имат подчертана артистична страна на характера. В брака тези жени са искрени и предани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари