Защо Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия

0
Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия "Новини"
Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия "Новини"

Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия в името на връзката си с бившия президент на България Росен Плевнелиев.

От полулярно лице от малкия екран, синоптичката минава в пълна нелегалност и в противоположен образ - този на домакиня, която сутрин да изпраща, а вечер да посреща благоверния си в общия им дом.

Плевнелиев е настоял Банова да преустанови договорните си отношения с Нова телевизия, заради прекомерната й ангажираност. Росен не одобрявал това, че сутрин Деси трябва да се измъква от семейната спялна по тъмни доби, за да информира народонаселението какво да очаква от природата, пише Пик.

Освен това, заради професионалните й задължения блондинката не можела да придружава всеки път бившия държавен глава в задграничните му пътувания. Банова, която досега бе шефка на синоптичките в Нова, вече успяла да изразходва полагащите й се дни за отпуска, издават запознати с клюките в електронната медия.

Другият мотив на Плевнелиев да спре любимата си от работа били нахалните папараци, които откакто заварката стана публично достояние, не са спрели да преследват Банова. Най-богатият президент в историята на България смятал, че ще се справи журналистическия тормоз, ако половинката му снижи до минимум излизанията си от дома им.

Банова вече е прекратила договора си с работодателите си от Нова тв. Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия "Новини". От тогава прогнозите за времето четат Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

На мястото на Банова вече има нова синоптичка, която в момента се обучава - това е топмоделът Нора Шопова. Красавицата от Панагюрище е първата българка, украсила корица на Модната библия. Това се случи през април 2016 г. в турското издание на списанието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари