Дневен хороскоп за 18 декември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване.

Заредете се с позитивизъм. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Така ще си помогнете на самите себе си. Не е време също за пътувания и за контакти с хора в чужбина.

Овен

Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Привлекателни сте и контактите ще са интензивни. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. До вечерта обстановката ще се успокои. Решите ли да хитрувате и да прилагате шаблони за измами, вместо гарантирания успех ще последват доста неприятности, кото ще донесат остри проблеми на мнозина.

Телец

Ще имате желание да направите дома си по-привлекателен. Много вероятно е утре да сключите важно за работата ви споразумение. Мнозина от Телците може да се окажат здравословно неразположени през утрешния ден. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Подчинете се на Съдбата си и не натоварвайте психиката си с грижи и чужди проблеми.

Близнаци

Очаквайте успех от скоро приключени задължения. Предстои ви динамичен ден утре. Малко разсеяни ще сте утре, затова не предприемайте сериозни неща. Бъдете по-уверени, когато отстоявате интересите си. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги.

Рак

Решителните ви действия са в противоречие с мнението на вашите близки. Мислите ви са насочени много повече към езотеричното, отколкото към реалното. Не позволявайте това да стане, бъдете добронамерени и ще се радвате на живота си. Изразете позицията си ясно. Някой от вас печалбите ги преследват независимо с какво се занимавате.

Лъв

Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Контактите с тях няма да са полезен разговор, а мъчителен спор. Пригответе се за трудности. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Ако предпочитате да се усамотите и да се дистанцирате от външния свят, то използвайте времето, с което разполагате за предпочитани от вас интелектуални занимания.

Дева

Подгответе се за напрежение и противоречия. Доста нервен и напрегнат се оказва понеделник за голям процент от Девите, но обнадеждаващото е това, че утре завършва този цикъл на напрежение, продължил и със здравословни проблеми през последните две седмици. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Може да посетите роднини, братя и сестри. Ще прераснат в кавги.

Везни

Появата на препятствия може ви обърка плановете, но ви пази, ако сте се захванали с рисковани начинания. Не ги коментирайте, ако желаете да запазите уважението на притежателите им. Направете утрешния ден си приятен, като избягвате конфликтите и ненужните коментари. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. За вас утрешния ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали.

Скорпион

Вие сте борбени личности, нима ще позволите дребни неразбории да ви утежнят живота. Липсата на сполука ще изненада само Скорпионите, каито не са търпеливи, прибързват и демонстрират агресивно поведение. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати в работното ви място. За повечето от вас утрешния ден ще е динамичен, тъй като не преставате да се занимавате с делата, започнати миналата седмица. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични.

Стрелец

Няма да липсват и приятни изненади. Постепенно ще си изработите подходяща схема на работа и, ако я следвате стриктно, ще направите нещата не само както си ги представяте, но и както в действителност трябва да са. Ще сте много любвеобилни и очарователни, но това в един момент може да бъде разтълкуване погрешно от околните. Проблеми не липсват и за Стрелците, но понеделник отбелязва началото на промени, които гарантират ярък напредък във финансов и делови аспект. В крайна сметка да му мислят тези около вас, вие и без друго настройвате света според собствения си ритъм.

Козирог

Преобладаващият процент от представителите на зодия Козирогса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Труден и напрегнат ден, през който може да се окажете жертва на нелоялни действия от нечия страна или на отмъщение от човек, на когото сте причинили загуби. Ще се справите с малко повече усилия и без създаване на напрежение. С детайлите ще се справяте междувременно.

Водолей

До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете критични към себе си и не вършете нищо половинчато. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията. Първото и най-важно нещо е да не поемате изпълнението на предложен ви делови ангажимент, колкото и апетитно да изглежда. Със задачите си се справяте добре.

Риби

Не оставяйте сериозните задължения за друг ден, но се отдайте и на любимите си занимания.Ще възстановите баланса, като някои ще предпочетат компанията на приятели, а други развлекателни мероприятия. Бъдете внимателни към новите си познати. Не бягайте и от лесни дейности, изискващи въображение като подобряване на интериора или дребни домашни задачи. Важен елемент от ежедневието ви започва да се променя. Ако изнервите обстановката на работното си място, колегите ви ще се дистанцират и ще се провалите сами.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари