Дневен хороскоп за 11 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да Ви използват.

Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Идеите, които ви хрумват утре може да изглеждат странни, но в крайна сметка ще се окажат печеливши.

Овен

Всичко ще се развива много стремително и вие ще сте главното действащо лице. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Няма да сбъркате, ако се опитате да извлечете полза от всичко, което ви се предложи. Голяма част от Овните ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед.

Телец

Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Много важна ще е вторник за Телците. В приятелска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще приключи добре за всички ви. Концентрацията и сдържаността утре са най-големите ви помощници. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Близнаци

Ще ви напомнят за изпълнено обещание при това по най-любезния начин. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ще ви е от полза. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си на работното място. Следвайте хода на събитията без да се намесвате. Това ще ви подтиква към реализация и не на последно място към логични действия.

Рак

Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а дотогава се занимавайте с полезни за себе си неща. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Отношенията с вашите колеги са хармонични. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Във вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим.

Лъв

Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Не показвайте компетентност по всички обсъждани въпроси на работното място, ако не са ви попитали за мнението ви. Важното заключение е, че постигате много повече, прилагайки творчески похвати. Комуникацията с околните - формална. Най-добре ще е в вторник при професионалните си изяви да се стремите да проявявате разумно отношение, бъдете балансирани и безпристрастни.

Дева

Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще се справите, въпреки умората си. В личния си живот се нуждаете от повече разнообразие и свежи емоции, не се затваряйте в къщи. Най-важните хора за вас са близките, тези които правят нещо за вас, а не онези, които внасят смут. Утре вечер ще се наложи да водите леко неприятен разговор.

Везни

Утре търпението ви може да е подложено на сериозно изпитание и причината за страданията ви може да се окажат познати и близки. Готови сте да изоставите професионалните си задължения. Може да предприемете действия, свързани с кариерата, която градите. Приемете промените, които се случват пред очите ви като нещо необходимо и без излишен консерватизъм. Въпреки успехите на работното ви място, не бъдете прекалено самоуверени в вторник.

Скорпион

Не бъдете песимисти - освен, че така губите приятели си, ще загубите и уважение към самите себе си. С думи или действия човекът ще ви накара да се съмнявате в необходимостта от връзката ви. Първоначалните условия по някаква сделка ще се променят. Нови запознанства и романтични срещи ще направят утрешния ден ви особено вълнуващ. Проблемите са по-скоро лични и поддържат негативно настроение у мнозина.

Стрелец

Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Бъдете пестеливи. Също успешно може да пътувате, да развивате отношения или да работите с хора в чужбина, ако темата е актуална за вас. На работното място ще наложите мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. В утрешния ден сте напрегнати и раздразнителни заради разговор, който ще ви принуди да промените плановете си.

Козирог

В интимния живот емоциите са смесени. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. За Козирозите се очертават известни ядове и неудобства утре, но в сравнение със сполуката, която постигате, вторник едва ли може да се определи като неприятна. Не е изключено постъпките ви да предизвикат желаната реакция на доволство у околните.

Водолей

В делови план се очертава значителен успех при осъществяване на целите. Изживявате неочаквано труден ден. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят.Интригантите не спят. Мислете продължително преди да предприемете важни действия. Успешен ден, гарантиращ постигането на добри резултати в деловата сфера.

Риби

Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Срещате се с интересни хора, благодарение на които ще ви хрумнат ценни идеи. Едва ли ще се случи нещо романтично утре. Излишно е да си създавате твърде амбициозни планове обаче, особено ако за изпълнението им ще ви е нужно и много съдействие. Възможностите ви за финансова реализация са изразителни, но тези за постигане на споразумения, за реализиране на цели, свързани с пътуване и относно снабдяване с документи се оказват проблематични.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари