Дневен хороскоп за 24 ноември 2017

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо.

Утре вечер всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота. Творческата ви дейност може да се окаже изключително ползотворна. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Към всички бъдете търпеливи и не налагайте мнението си на всяка цена.

ОВЕН

Посветете утрешния ден на партньорските си взаимоотношения – както на личните връзки, така и на бизнессъдружията, в които участвате. Петък е благоприятен за реализация на делови и лични цели и ще ви радва с подчертан успех. Един ден преди пълнолунието за месеца избягвайте да се въвличате в каквито и да било конфликтни ситуации, защото такива са възможни. Не бива да сте прибързани. Организирайте се и ще постигнете по-скоро това, към което се стремите.

ТЕЛЕЦ

Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Убедителни сте и ще спечелите вниманието на слушателите си утре. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате конфликти. Може да пътувате, да развивате отношения с хора в чужбина или да стартирате обучение.

БЛИЗНАЦИ

През петък може да провеждате успешно срещи и да водите разговори, както и да създавате нови контакти. Това обаче не бива да ви смущава, защото сега сте в ярко изразителен етап за стабилизация и напредък. Утрешният ден е рисков за партньорските ви отношения, бъдете внимателни. Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте.

РАК

И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Когато големите спорят, малките страдат. Мир и възстановяване на равновесието. Ще ви занимават доста прозаични неща, но това няма да ви е неприятно. Пълнолунието за ноември настъпва в петък.

ЛЪВ

Утрешният ден ще не е благоприятен за активна комуникация с външния свят. Подредете целите по важност, а след това по достижимост и ориентирайте вниманието си към онези, които ще реализирате с най-малко усилия. Намерете време само за себе си и едва когато си починете се заемете с нещата, които ви очакват. Възможно е в петък да имате желание просто да си почивате и да се отдадете на нещата, които обичате да правите. Почерпете опит от съществуващите практики или си оставете възможност за актуализация.

ДЕВА

На пътя ви възникват пречки, чието преодоляване следва да извършите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина. Девите може да се окажат малко разочаровани през утрешния ден поради дребни грешки и пропуски в деловата сфера. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Бъдете дружелюбни и не отказвайте помощта си, в случай, че ви я поискат. Бъдете умерени, от ваша полза ще е да се изявявате като разумни и справедливи личности.

ВЕЗНИ

Не е изключен финансов успех. По всяка вероятност, ако досега сте се отнасяли отговорно и сте разчитали на собствените си способности и на труда си, ви очаква положително развитие – дори да срещнете някои препятствия, те ще бъдат просто ценен опит, който ще ви помогне в бъдеще да се справяте още по-добре. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Възможностите са безкрайни, само прескочете собствените си ограничаващи убеждения. За част от Везните активността едва ли ще е възможна утре, защото здравословното им състояние не е на ниво.

СКОРПИОН

Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи. Ще ви върнат голям заем. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари за после. Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти.

СТРЕЛЕЦ

Утре маските падат. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта. Ще имате важни разговори с влиятелни личности. Доста нервен и напрегнат се оказва петък за голям процент от Стрелците, но обнадеждаващото е това, че утре завършва този цикъл на напрежение, продължил и със здравословни проблеми през последните две седмици. Избягвайте да се въвличате в проблемни ситуации с хората в дома си и по отношение на професионалната си реализация. Внасяйте творчески подход в рутинните си занимания, забавлявайте се!

КОЗИРОГ

Не оставайте сами тази вечер - ще Ви обземат неприятни мисли, които излишно ще Ви притеснят. Не критикувайте. Бавите настъпването на очакваните положителни промени, заради лошото си настроение. Петък ще е доста активна за голяма част от Козирозите, а денят ще ви радва с успех и желани постижения в сферите на ангажиментите ви. Ще ви се стори натоварваща, но ще се справите блестящо.

ВОДОЛЕЙ

Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Оставете всичко да се развие от самосебе си - следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно. Това е залогът за бъдещите ви успехи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са ви засегнали. Очаквайте новина за добри приходи или за изплащане на закъснели хонорари.

РИБИ

За предпочитане е да наблегнете на материалната дейност, за да спечелите. Ще се занимавате със собствените си отговорности и по-малко ще се вълнувате от проблемите на обкръжението си. Все пак ще ви остане и малко лично време, което можете да използвате за духовни развлечения. Освен това ноември е преинтересен с всички новини, които ви донася. Настроението ви може да се окаже важно утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари