Митьо Пищова: Аз никога нямаше да направя "Мис Хелоуин" първа на България

0
Митьо Пищова проговори от Кардиологията във Велико Търново за новата "Мис България"
Митьо Пищова проговори от Кардиологията във Велико Търново за новата "Мис България"

Митьо Пищова проговори от Кардиологията във Велико Търново за новата "Мис България", предаде ПИК.

- Г-н Маринов, едва ли има в България по вещ човек от вас в организирането на конкурси за красота. Имаме нова Мис България в лицето на Тамара Георгиева. Около нея обаче се разгърна тотален скандал дали е хубава, дали заслужава титлата и какъв е бил носът й? Какво мислите вие... Трябва ли да обръщаме внимание на носа на новата Мис...

 - Вижте сега. Аз от 30 години правя конкурси. Аз като мошеник, измамник и т.н... Нали така казват хората за мен... Та аз никога не съм правил "Мис Хелоуин". "Мис Хелоуин" може само да ми прави свирки, но на тъмно и тайно, за да няма срам. Аз, ако бях, "Мис Хелоуин" никога нямаше да я направя първа на България. Това е как да кажа... След като цяла България, всички телевизии, всички вестници, целият Фейсбук гърми ама трещи и пращи, значи има нещо, което не е както трябва. И малко са прави хората. Всъщност не малко... Вижте, аз много се уважавам с Ирина Папазова. Нейният екип и аз работим заедно от много години. Аз много ценя и уважавам Ирина, защото тя е много честен човек. Тя е сериозен човек и също като мен не разрешава да се правят манипулации. Сега какво е станало... Има проститутки, има курви, има наркомани, има боклуци, но при нея това не върви. При мен също. При нея има моралност и пак моралност.

- Добре де, но все пак се хващаме за част от визията на новата Мис. Това не е ли дребнавост...    

- Тамара няма хубаво лице. Тя има бенка, грозна е. Тя идваше при нас навремето, но не стана. Не може втората и третата да са по-хубави от първата. От конкурса излиза, че все едно няма хубави българи. Няма как да кажеш това.

- Нали журито все пак е определяло наградите по някакви критерии. Това не е еднолично решение на някого?

- Това жури, като знам кои бяха... Те са малко от гейския отряд, от лесбийския, от другия бряг. За мен журито не бе обективно. За мен в журито трябва да са хора, които не са звезди, не са играчи, не са спали с този или онзи, не са измамници, не са дясна ръка на някой. Просто в журито трябва да са обективни хора. Най-тежкият конкурс у нас е "Мис България". Все пак говорим за тотална красота. Примерно, 175 висока, 50 килограма, лице, коса, красота, женственост, визия и т.н.

- А бяхте ли на конкурса?

- Не бях. Аз се чудя какво стана сега. Аз не можах да присъствам на конкурса. В петък вечер разпорих три жени, секс яко и сърцето пак хвръкна. Излезе от ритъм и сега пак съм в болница. В Кардиологията във Велико Търново.

- Конкурс без вас...

- Аз се чудя и само едно не мога да разбера. Ирина Папазова е много свястна. Много точен човек. Тя няма да допусне някой да й нарежда. Сега какво стана... Много съм учуден. Не бях на конкурса. Какво точно е станало, не мога да кажа. Но Ирина е толкова честна, толкова точна, толкова справедлива. Тя мрази подобни работи. Тя се зарече, след като си върна конкурса, че никога няма да има нещо нагласено. Вярвам й. Тя е точна. Много сме си приказвали с нея, много сме говорили за конкурсите. Защото има и други в този бизнес, но те са боклуци, педерасти, моделки и т.н. Дето се чукат за 1000 лева. Да си го... Обаче Ирина е семейна, съпругът й е много точен човек. Тя е справедлива. И понеже й знам мнението, че никога няма да се подаде, никога няма да влезе в уйдурма. Сега обаче какво стана. Подгластничките са по-хубави от първата. Много съм учуден. Тамара я познавам. Казах вече. Сега е на 24 години, но на 17 колко беше пълна. Беше съвсем различна. Казвам това, защото аз съм да има справедливост. И ме боли за Ирина. Не мога да си го обясня. Ирина не би допуснала намеса. Обичам я. Какво стана... Може да са я притиснали?

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари