Danube Sunset Sessions събира почитателите на електронната музика

0
В продължение на три часа в Римската крепост „Сексагинта Приста“ ще звучат актуални тракове със звук и стилова насоченост
В продължение на три часа в Римската крепост „Сексагинта Приста“ ще звучат актуални тракове със звук и стилова насоченост

Шестото издание на Danube Sunset Sessions събира почитатели на съвременната електронна и танцова музика в пространствата на Римска крепост „Сексагинта Приста“ в четвъртък, 12-и октомври, от 18:00 до 21:00 часа.

В продължение на три часа в музейния обект ще звучат актуални тракове със звук и стилова насоченост, характерна за европейските денс сцени и събития от подобен тип през 2017 година. Плейлистите на DJ GroovyGeorge и RudeBrutal са оптимизирани за широк кръг слушатели на съвременна електронна и танцова музика.

Предходните издания на Danube Sunset Sessions се проведоха на крайбрежната алея в непосредствена близост до река Дунав. Организаторът от Медия Фреймс Андрей Тотев припомня, че „Сексагинта Приста“ е място, което има дългогодишни и утвърдени традиции в провеждането на концерти, музикални събития, поетични етюди, пърформанси.

Организатор на събитието е Медия Фреймс в партньорство с Регионален исторически музей – Русе и Арена Медиа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари