Ден на отворените врати в Русенския университет

0
За средношколците са подготвени атрактивни награди
За средношколците са подготвени атрактивни награди

Русенският университет обявява Ден на отворените врати на 20 март, когато кандидат-студенти и техните родители ще могат да се запознаят със специалностите и условията за обучение във висшето училище.

Факултетите и филиалите на РУ „А.Кънчев“ ще се представят със свои информационни щандове, а кандидат-студенти, родители и учители ще могат да посетят още учебните зали и лабораториите, както и да се запознаят с възможностите за обучение в университета. За средношколците ръководството на Русенския университет е подготвило атрактивни награди.

Пред посетителите ще бъдат демонстрирани иновационни технологии и продукти, на роботизирана, транспортна и друга техника. В Канев център пък ще се проведе викторината "Какво знам за Русенския университет". От 12 часа ще започне награждаването на победителите в конкурса за есе.  

Томбола с разнообразни награди ще бъде теглена пак в Канев център, а след това на сцената със своите изпълнения ще се изяват студентските състави.

От 13 часа започват организирани посещения на лаборатории, учебни зали и в музея на университета, предвидени са и  състезания за кандидат-студентите

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари