Изложба по случай Световната седмица на парите

0
Целта е децата и младите хора да научат повече за парите, спестяването, създаването на умения за работа и предприемачеството
Целта е децата и младите хора да научат повече за парите, спестяването, създаването на умения за работа и предприемачеството

Във фоайето на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ е подредена изложба „Учи. Спестявай. Печели“, посветена на Световната седмица на парите, която тази година се отбелязва от 27 март до 2 април.

В нея са показани издания от фонда на Библиотеката за възникването и историята на парите, каталози на монети и банкноти, както и броеве на списанията „Световните пари“ и „Банкноти и монети от цял свят“.

Световната седмица на парите, която тази година е под мотото „Учи. Спестявай. Печели“ е инициатива на Child & Youth Finance International в партньорство с Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Целта е чрез различни дейности децата и младите хора да научат повече за парите, спестяването, създаването на умения за работа и предприемачеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари