Биг Бенд, Веси Бонева и Тони Златанов с концерт в Русе

0
Град Русе ще бъде домакин на концерт, заради който си заслужава да се пропътуват стотици километри
Град Русе ще бъде домакин на концерт, заради който си заслужава да се пропътуват стотици километри

На 19 април, красивият град Русе ще бъде домакин на концерт, заради който си заслужава да се пропътуват стотици километри.

Биг Бенд Русе и гост изпълнителите Весела Бонева, вокал и Тони Златанов, пиано и вокал ще представят елегантната си програма в града, който умее да цени талантите. Музикалното събитие се организира от ОП "Русе арт" и ще очаква всички почитатели на хубавата оркестрова джаз музика в Голямата зала на Доходното здание от 19:00 ч., на 19 април, сряда. Програмата включва обичани песни и инструментали, а артистите разкриват част репертоара за вечерта - ще прозвучат брилянтните “All The Way“, “Something Stupid“, “The Shadow Of Your Smile” , “The Lady Is a Tramp” както и много други. Диригент е маестро Димчо Рубчев.

Билети могат да бъдат закупени в Доходното здание, телефон за справки: 0894 483 014. Научете повече във Facebook страницата на събитието -> https://goo.gl/gtSnn0

За артистите:

Веси Бонева е една от най-интересните млади поп-изпълнители в България. На българската музикална сцена се налага с песни, които блестят с уникална смесица от денс и поп-музика на световно ниво. Усетът й към различни музикални стилове и непринуденото й сценично присъствие я правят търсен изпълнител за различни музикални проекти като рок опери, концерти, големи сцени. Има издадени 4 музикални диска и записани над 60 авторски песни - на български и английски език. Освен като брилянтна певица, с ежедневни клубни и сценични изяви, в последните години Веси Бонева се наложи както майстор в озвучаването на анимационни филми и като личност, отстояваща и подкрепяща много обществено значими каузи.

Тони Златанов се занимава с музика от ранна детска възраст. Завършил е 10 майсторски класа при виртуозния Милчо Левиев, както и Джаз пиано в НБУ, където се е учил само от най-добрите у нас. Сред неговите ментори са Ангел Заберски-син, Румен Тосков и Живко Петров. Тони Златанов е един от основателите на джаз триото "The GOLDEN Project". Свири и пее в бандата "Alex&4GIVE". Работи с музиканти като Васил Найденов, Любо Киров, Мария Илиева, Веси Бонева, Поли Генова и много други.

Биг Бенд Русе - новаторският стил на Русенския оркестър и неговото високо професионално ниво му отреждат водещо място в страната и чужбина. Диригент на оркестъра и неговата Биг бенд формация е Димчо Рубчев. Някои факти за състава от последните години говорят сами за себе си: през 2013 г., Биг Бенд Русе получава 4 награди от Съюза на българските музикални и танцови дейци - две „Златна лира” на оркестъра и диригента и две „Сребърни лири” на двама от солистите на състава. През 2015 година съставът стана първият лауреат на „Кристална лира“ в новата категория „Духови оркестри и формации". Гост солисти на концертите на бенда са едни от най-добрите български джаз музиканти - Ангел Заберски, Михаил Йосифов, Венцислав Благоев, Хилда Казасян и много други талантливи изпълнители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари