Таня Вътова: Бившият депутат Костадин Язов ме преби

0
Все едно, че боздуган ме удари в тила
Все едно, че боздуган ме удари в тила Видео: NOVA

Таня Вътова била бита заради паркомясто.

Преди три дни тя имала неприятна среща, която я изпратила в болница. Срещата, твърди тя, била с Костадин Язов - депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Случайна среща, на паркинг, която завършила с физическа разправа. 

Снощи се усложниха нещата. Беше назначена охрана на пред стаята на пострадалата в УМБАЛ „Свети Георги”. Не се допускат външни лица, най-вече журналисти.

Стоянка Вътова излезе тайно от болницата, предава NOVA:

В 12 часа ми се обаждат от агенцията, че трябва да получа багаж от Англия. Със заведението така сме се разбрали, тъй като са ни заели пред входа с техните коли паркоместо. Отидох да кажа на управителя, който е дежурен да ми остави едно паркоместо, за да може камионът да стоварим багажа.

Повиках си хора, които да ми помогнат с разтоварването на багажите. Те бяха дошли. Отидох да проверя защо не е изчистен паркингът, защото точно на това място беше тяхна кола – на заведението. Барманът дори втори път, когато отидох каза, че има работа, но казах, че е спешно и ми се обаждат да е чисто мястото за камиона да разтовари. Барманът с яд дойде, обаче измести колата. Когато измести колата, аз застанах до платното, не на паркомястото, защото знам, че там минават коли и там ще се намести веднага друга”, разказва тя.

След две минути пристига една кола. Аз съм застанала до платното и съм вдигнала ръцете и казах, че не може да се влезе, че е запазено мястото. Той обаче, не ме подмина, а ме блъсна още в началото. Когато ме блъсна кръстът и коленете ме отсякоха с болка. Аз се отдръпнах един път, втори път ме отблъсна и започна да навлиза навътре.

Трети път се отместих, аз вървя назад и той ме блъска, докато не стигна до тротоара, даже се заби колата. Чак тогава се изместих отстрани. Отидох от другата страна, не от неговата страна. Вчера видях, че писал, че с чанта съм удряла колата му. Аз си държах портмонето, с което трябваше да се разплатя с таксито. Никаква чанта не съм носила”, казва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари