Иванчева: Лъжа е, че искам Румен Русев да е кмет

0
Кметицата размахва бележки на влизане в съдебната зала, защото прокурорът ѝ е казал да не говори пред медиите
Кметицата размахва бележки на влизане в съдебната зала, защото прокурорът ѝ е казал да не говори пред медиите Видео: БГНЕС

Лъжа е, че искам Румен Русев да е кмет на „Младост”.

Такъв надпис носеше кметът на Младост Десислава Иванчева в съдебната зала преди днешното заседание в Апелативния спецсъд, където се гледа мярката й за неотклонение, предаде БГНЕС.

Предната инстанция – специализираният съд я остави в ареста. Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова показаха бележки с текстове върху тях, тъй като прокурорът им е казал да не говорят пред медиите. Иванчева заяви, че не е избирала Румен Русев да я замества в отпуска, който е подала. Там е написала, че иска другият кмет Владимир Клисуров да я замества. Тя отговори на въпроса дали се е срещала с Ваклин и каза, че се е срещала два пъти, единият път в общината, а в последния ден, когато е дошъл е казал, че ще направи детска площадка.

Припомняме ви, че Апелативният спецсъд гледа мярката на кмета на „Младост” днес. Магистратите заседават по въззивни жалби на обвиняемите Петко Дюлгеров, Биляна Христова-Петрова и Десислава Иванчева. В края на миналата седмица долната инстанция - спецсъдът остави в ареста кметицата на "Младост" Десислава Иванчева. В ареста с най-тежката мярка задържане под стража Специализираният наказателен съд остави и нейната заместничка Биляна Петрова. В ареста остава и Петко Дюлгеров.

Кметицата на Младост бе арестувана показно преди дни пред Спортната палата в София, в колата й бяха открити 70 000 евро подкуп.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари