Искам да ви запозная с Коко

2
Наталия: Със сълзи на очи ви моля да помогнете на моето ангелче, което е болно
Наталия: Със сълзи на очи ви моля да помогнете на моето ангелче, което е болно

Здравейте, аз съм Наталия – горда майка на трима прекрасни сина!

Тук съм, за да ви запозная с Коко – моето средно момченце, моето ангелче, което е болно. Днес аз със сълзи на очи и свито сърце ви моля да помогнете на моето ангелче да бъде отново щурото, весело и адекватно дете, което имахме.

Ние – родителите му, не можем да заплатим лечението му, а за да е здрав се нуждае от такова. Борим се със зъби и нотки за събирането на всяко левче и не се предаваме, защото виждаме, че всяка проведена манипулация дава шанс на детето ни за нормално детство и живот. С болно дете и без помощ от държавата е невъзможно да се справим сами. Ужасът ми е, че липсата на средства ще го върне обратно там, откъдето вече го измъкнахме.

Коки е с вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Докато беше бебе всичко си беше нормално. Когато стана на една година, от будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни забелязва, не обръщаше внимание на играчки, пълзеше напред - назад без цел и не разбираше кога има някой при него и кога няма . Той потъна в негов собствен, самотен свят. Загубихме жизнения Коко за два месеца. 

На 1г и 8 месеца записахме Коки при д-р Шилианов (невролог). Приеха ни в болница „Св. Марина“ Варна и започнаха много изследвания. Откриха непоносимост към глутен, лактоза, яйца. Откриха живак и алуминий в оргaнизма му много над нормата. Започнахме терапии веднага ( логопед , психолог, барокамера, електростимулация, звуковастимулация ), диета и хранителни добавки. Година по късно на Коки му потвърдиха и детския аутизъм.

С много усилия, любов, пари и постоянство от наша страна, Коки вече има огромен напредък. Задържа вниманието си, има зрителен контакт с нас, почна да изпълнява команди, играе с играчки, обръща се на името си, контактува с други деца.

Днес ви молим да ни помогнете да завършим започнатото! Искаме Коки да премине през тази битка като победител. Да има детство и бъдеще!

Имаме оферта от Турция за вливане на стволови клетки. Лекарите дават 90% успеваемост при деца с аутизъм с тези вливки. Цената на една вливка е 8 000 долара. Терапията със стволови клетки е нов ефективен подход и повлиява на метаболизма, имунната система и увредени клетки и тъкани.

За максималното подобрение на състоянието на Коки сме посъветвани, веднага да започне това лечение със стволовите клетки, за да може мозъкът му да започне да усвоява по-лесно всичко случващо се около него, по-лесно да приеме терапиите и да се научи на много неща, които до сега не е усвоявал.

8 000 $ е цената за една вливка, според състоянието и подобрението на Коки ще се прецени още колко вливки ще трябват. В проформата от Турция са включени цената на транспортирането ни от летището до клиниката и обратно, специализирани изследвания, престой в болничното заведение, тестове, лечението – присаждане на стволови клетки, медицински доклад, документация, лекарства.

В момента Коки е на диета, която е много скъпа - само един хляб от 200 гр., който му стига за 2-3 дена е 6.50лв, добавките му на месец са около 500-600 лв, логопед 200 лв. Барокамерите са ни предписани за 1 година - 120 процедури, една процедура е 35 лв., звуковата стимулация варира от 1000 до 2000лв. на месец и отделно 25 лв. за пътни всеки ден, защото терапиите се правят във Варна, а ние живеем в Шумен. Коки пътува и всеки два месеца за лечение и в Италия при др.Nicola Antonucci , там хелираме организма от тежлите метали . Стойноста на това лечение е по 2000€ на посещение 

Тези разходи са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие. Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше.

Моля се на Бог да даде на Коки късмет и много сили, за да преодолее очакващите го препятствия. Моля и вас да му помогнете това да се случи.

Благодаря ви за подкрепата.

Да помогнем на Коки да живее в нашия свят (HelpKarma Foundation)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари