Служители на НАП са замесени в крупна схема за изнудване

0
Рекетират и тормозят търговци с безмилостна схема
Рекетират и тормозят търговци с безмилостна схема Видео: Господари на ефира

Скъпи приятели, от известно време работим по крупна схема за изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и сегашни служители на НАП, информира Господари на ефира.

Към нас се обърна търговец с малък бизнес, който е отчаян от постоянното искане на подкупи.

Мъжът има малка фирма, която се занимава с разнос на плодове и зеленчуци.

"Имам доста сериозен проблем с държавни служители, които не спират да ни рекетират и тормозят", разказва търговецът.

Той е получил писмо със заповед за ревизия. След като той я е подписал, са му били запорирани банковите сметки и целият транспорт. Причината за това била, че мъжът е работил с неизрядна друга фирма

Търговецът отишъл в НАП. Главният публичен изпълнител на НАП Стефан Лозанов му казал, че само той можел да вдига запори, но това ще му струва 1000 лева. Мъжът поискал да го представлява неговият адвокат, но Лозанов му казал, че няма нужна, защото от НАП ще му назначат адвокат. Въпросната адвокатка Велислава Кирилова също се оказала бивша служителка на НАП. Тя поискала хонорар.

Нещата обаче не спират да тук. Започва жестоко изнудване от страна на Лозанов. В един момент изпълнителят на НАП започва да обяснява, че нищо не зависи от него и търговецът трябва да брои пари за по-висшестоящите в агенцията, за да му се помогне. Мъжът платил 3000 лева, но никой нищо не направил, за да му помогне. След това му поискали още 5000 лева, за да не стане по-лошо. Така изнудването продължава с пълна сила, докато търговецът се чуди как да спаси бизнеса си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари