Клипчето на студентката искаща наркотици, а не деца, било провокация

0
Ария искала да покаже как в България се става известен
Ария искала да покаже как в България се става известен Видео: Ария

"Има няколко причини, поради които няма да бъде бременна. Първо - уважавам себе си. Второ - обичам да пуша и наркотици. Трето - реших, че е по-добре да отделя време на моите кожуси, отколкото да имам деца, защото изискват същите грижи. Децата са ужасни, не виждам смисъл защо трябва да отдам живота си на някакво лайно, което някой ден ще ми казва, че аз съм ужасен родител. Това е един прекрасен, слънчев ден, в който мога да отида да се напуша някъде, но трябва да изведа детето си на разходка... Не, мерси!”, тези думи, които бяха изречени от млада българка, буквално взривиха Фейсбук.

Последваха стотици коментари, които обвиняват момичето в нисш морал и пример за упадъка на младото поколение у нас. Дали обаче наистина момичето мисли това, което казва?

Оказа се, че девойката от скандалния клип е 20-годишната Ария Вершинина. Дълги години тя е живеела в Италия, а след това се мести в България. От миналата година тя отново е на Апенините, където учи изкуства в Болоня, пише Traffic News.

По думите на Ария, клипчето е било провокация, пърформанс, с която да покаже как в България се става известен. Младата българка обяснява, че неведнъж се е опитвала да привлече вниманието на медиите към важни за обществото проблеми, но това не се получавало. Тя обаче знаела, че с това нейно изпълнение, нещата ще се получат.

„Аз съм на 20 години, не знам дали и кога ще имам деца! Нормално е да се говори за наркотици, те са част от нашето ежедневие. Всеки говори за наркоманите, но никой не посочва къде е проблемът”, каза Ария.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари