Версии за смъртта на Павел, починал в квартирата си

0

Мистериозна смърт на млад мъж потресе Благоевград.

В събота около 19,30 ч 32-годишен бе намерен починал в квартирата си в жилищна кооперация в центъра на града. Хазяйката отишла да си вземе наема и усетила още във входа силна миризма. Наложило се да вика полиция. Пристигналите криминалисти открили Павел С. паднал на земята в една от стаите.

По първоначални данни мъжът е починал в дните около Великден. Нямало видими следи от насилие. Извикан бил баща му, за да го разпознае, предава 24 часа. Тялото е откарано за аутопсия, която да изясни причините за смъртта.

Съседите усетили лошата миризма по стълбите, но си мислили, че е заради пръскането преди време с отрова за мишки и сега гризачите умрели.

Павел наел квартирата на 14 февруари и предупредил, че няма дълго да се задържи. Подготвял си документи, за да замине на работа в чужбина. Преди това обаче чакал да получи българско гражданство, защото имал руско.

Наскоро се разделил с приятелката си, не успял да си намери работа, казаха запознати. Изпаднал в депресия. От години тренирал бодибилдинг и често посещавал фитнес. Негови познати казват, че не е вземал някакви хранителни добавки.

Възможно е мъжът сам да е посегнал на живота си като се е отровил. Не изключено и да е получил инфаркт. Полицията ще проверява и дали е употребявал някакви стимуланти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари