Три патрулки гонят син на полицай

0

Невиждан екшън стана преди минути в центъра на Враца, съобщава BulNews.bg.

Млад мъж спрял пред сградата на областната дирекция на полицията и започнал да чупи паркиран там лек автомобил „БМВ“ с врачанска регистрация.

След като съсипал огледалата и поритал ламарините, той скочил в сребристо „Ауди“ и си тръгнал. Нападението обаче забелязала служителка в дирекцията, която веднага подала сигнал на тел.112 за агресивен мъж.

Незабавно били организирани заградителни мероприятия с участието на три полицейски екипа, които успели да локализират бягащия автомобил на ул. „Кръстьо Българията“ пред местния клон на „УниКредит Булбанк“. Патрулките блокирали централната улица и спрели немското возило.

От него се появил кървящ мъж, с рани по ръцете и краката и кърваво лице. Полицаите оказаха първа помощ на шофьора, след което го провериха за употребата на алкохол и наркотици, като пробите и от двата дрегера бяха отрицателни.

По неофициална информация побеснелият мъж е 24-годишния Петко. Бащата на младежа е полицай в АЕЦ „Козлодуй“, а майката работи като учителка.

След края на проверките, служителите на МВР приведоха в районното шофьора, заедно с автомобила. Тепърва ще се изясняват причините за агресивното му поведение.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари