Изповедта на една българка: Ще сложа край на скапания си живот! Синът ми ослепя, храня 6 гърла с 450 лв.

0
Изповедта на една българка: Ще сложа край на скапания си живот! Синът ми ослепя, храня 6 гърла с 450 лв.
Снимка: flickr.com

Съдбата на една обикновена българка, загубила всякаква надежда за живот потресе цяла България.

"Големият ми син, който е на 25 години, след автомобилна катастрофа остана напълно сляп . Лекарите казват, че може да прогледне с едното око, но за да се лекува, са нужни много пари, каквито ние нямаме", пише до агенция "Пик" Женя Георгиева от с. Любеново, Старозагорско.

Съпругата му замина в чужбина, уж да спечели пари за операцията, и повече не се върна. Не стига, че заряза слепия си мъж, но остави и три дечица на моите ръце и грижи – на 8, на 9 и на 4 годинки, продължава изповедта си окаяната жена.

Немотията обаче така ни е налегнала, че не мога да пратя дори децата на училище. Доходите ни за шест гърла благодарение на пенсията на сина ми и детските надбавки са 450 лв., които за какво по-напред. Хляб ли да си купим, дрешки и обувки за децата ли, сметки ли да плащам или болен син да гледам.

Мили хора, трагично е положението в моето семейство. Много пъти съм мислила да сложа край на скапания си живот. Но сълзите на внуците ми ме спират.

„Мама ни изостави, а сега и ти. Кой ще ни гледа?”, редят горкичките. И като връх на всичко заради неплатени сметки ни спряха водата. Сега си наливаме вода от един сондаж, който не само за пиене, но и за миене не става, защото е с голямо съдържание на сяра. Разказвам ви всичко това, за да видите какво представлява беднотията и как дебеловратите политици са оставили народа бавно и мъчително да умира", заключва трогателната си изповед Женя Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари