Слави Трифонов: Дивна трябва да отиде в затвора!

5
Разбрах за катастрофата, която е направила Дивна, грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си, сподели шоуменът
Разбрах за катастрофата, която е направила Дивна, грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си, сподели шоуменът

Слави Трифонов коментира тежкия инцидент с Дивна, когато младата русенска изпълнителка катастрофира край плевенското село Българене.

При инцидента сериозно пострада нейната спътничка Кристин. Според шоуменът Дивна е "нарушила грубо закона, почти е убила спътничката си. И законът предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора."

Ето и целият коментар на водещия:

"Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен”. Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари