Ники завинаги остана на 16!

1
Кой позволи на това момче да си отиде от този свят по този начин
Кой позволи на това момче да си отиде от този свят по този начин

Едно дете на 16 години си отиде от този свят.

Страшната вест посрещна неподготвени всичките му близки, роднини и приятели. Пловдивското село Ягодово е в траур, заради смъртта на 16-годишния Николай.

Момчето издъхна вчера след ужасен пътен инцидент, станал през уикенда. Той е катастрофирал зверски с "Мерцедес", удряйки се в крайпътно дърво на Околовръстното в Ягодово, като според наши източници момчето е било зад волана на колата на родителите си, предаде Traffic News.

Според негови приятели Николай се е движел със 160 километра в час, бил е сам в колата, а преди това е купoнясвал в заведение. Тепърва предстои да се изясняват подробности около нелепия инцидент. 

Дали непълнолетното момче е било под влиянието на алкохол, с колко е карало и чия е била колата? Защо един непълнолетен ученик изобщо е бил в нощно заведение, а после е имал достъп до возило? Къде са ограниченията, създадени не с цел децата да страдат, а да бъдат опазени? Това са въпроси, които неминуемо си задават всички, прочитайки за смъртта на дете, причинена в катастрофа. Обаче отговорите няма да върнат Ники.

Оказва се, че загиналият Ники, въпреки крехката си възраст и неправоспособност, доста често е шофирал автомобила-ковчег. Той собственоръчно е публикувал редица снимки, на които е зад волана на мерцедеса. 

Докато подготвяхме материала за публикация, в редакцията се обади близка на семейството, която разказа, че Ники, който на 1 януари е станал на 16-години, е празнувал с голяма компания в кръчма "Мистрал" имения ден на сестра си. Прибира се благополучно след купона, ляга да спи и тогава се обажда негов познат, близък на семейството, който го моли за помощ - колата му закъсала и трябвало някой да го дръпне.

Момчето отива да помогне на възрастния мъж и на връщане, на 300 метра от дома му, се удря в дъба, който е бил разполовен наполовина. Ники е бил жив след удара, защото успява да стигне до вкъщи, след което майка му вика Бърза помощ и е откаран в болница. За съжаление, по-късно момчето умира. 

На стената му в профила му в социалните мрежи десетки негови съученици от ПГ “Гоце Делчев“ и приятели изказаха скръбта си. Съболезнования окичиха като траурни цветя профила на майка му.

"Брат ще ми липсваш много, никога няма да те забравя! Винаги, където и да си, ще си в моето сърце. Обичам те. Почивай в мир!", написа негов приятел, а момиче сподели:

"Грабеше от живота с пълни шепи, искаше да порасне бързо, но съдбата му изигра лош номер! Ще го запомня с чаровната му усмивка и добра душа".

Полицията разследва причините за инцидента.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари