"България Ер" пусна билети по 45 евро

0
Националният превозвач е в 15-дневна коледна промоция
Националният превозвач е в 15-дневна коледна промоция Снимка: БГНЕС

Националният превозвач „България Ер“ посреща коледните и новогодишни празници с промоционални цени на билетите си от и до всички директни дестинации.

Кампанията започна на 15 декември, и ще продължи до 29 декември включително.

В рамките на 15-дневната коледна промоция на най-ниски цени ще бъдат еднопосочните самолетни билети от София до Рим, Милано и Атина. Полетите в едната посока до италианските градове, например, струват 49 евро, а до столицата на Гърция – 45 евро. Промоционалните двупосочни билети до трите града пък са на цени от 99 евро.

Кампанията включва и намаления на полетите между София и Ларнака, Барселона, Прага, Франкфурт и Берлин. Еднопосочните билети за тях са на цени от 59 евро, а полетът от София до Виена пък струва 69 евро.

В 15-дневната коледно-новогодишна промоция са включени още билети на специални цени от и до Москва, Палма де Майорка, Малага, Лисабон, Цюрих, Париж, Тел Авив и Брюксел.

Специалното в кампанията тази година е, че са разкрити повече места на ниски цени по полетите от София към международни дестинации около зимните празници. Допълнително места на промоционални цени има и за полетите от чужбина към България, като техният брой е по-голям за полетите от януари до март.

Билетите от офертите и в двете посоки могат да бъдат използвани за пътувания, които започват преди 31 март 2018 г. Всеки, който иска да се възползва от промоционалната кампания, може да го направи, като закупи своя самолетен билет през Центъра за обслужване на клиенти, онлайн през уебсайта на авиокомпанията - www.air.bg, или от агентската мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари