Бате Николай погребва днес дъщеря си Надежда

0
Актьорът няма пари за погребението - тегли кредит
Актьорът няма пари за погребението - тегли кредит Снимка: БНТ / Архив

Бате Николай погребва днес дъщеря си Надежда.

Винаги усмихнатият актьор обаче нямал пари да изпрати рожбата си и теглил кредит от финансова къща, пише в. "Телеграф".

Бате Николай искал нищо да не липсва на погребението на красивата Надежда, която сложи край на живота си преди няколко дни, като се обеси. 

Припомняме, че 33-годишната художничка и графичен дизайнер сложи край на живота си, като оставила предсмъртно писмо до татко си. Тя трябваше да бъде погребана във вторник, но се отложи за днес, за да може от Франция са си дойде и брат й Стефан, с когото бяха близки. Другата причина за отлагането бе, че смъртният акт не бе готов, както и резултатите от аутопсията. Легендарният актьор разкри, че в предсмъртното писмо на Надежда имало и телефонните номера на 15 нейни приятели, които тя иска да присъстват на погребението й. Полицията пък започнала да проверява всеки един от тях и да ги разпитва, за да установи какво точно е подтикнало младото момиче да сложи край на живота си. 

Имало съмнения в разследващите, че Надежда е залитнала по секта. Бате Николай обаче смята, че неговото момиче няма как да е участвала в секта. "Не мога да кажа, не знам дали е членувала в нещо подобно. По скоро не вярвам на нещо подобно. Ние с нея имахме много силна връзка, наричахме я магнитна енергия. Много сме си говорили за Господ, за това че съществува прераждане. И двамата вярвахме на Ванга, защото тя спаси братчето на Надето - Стефан. Щях да знам, ако тя е залитнала към някакви нови религиозни убеждения", разказва Николаев, цитиран от друг столичен ежедневник. 

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари