Внучето на Бети и Ники от "Фермата" проходи точно преди имения си ден

3
Миналата година през октомври тяхната дъщеря Петя роди близнаци, които бяха кръстени Николай и Мадлен
Миналата година през октомври тяхната дъщеря Петя роди близнаци, които бяха кръстени Николай и Мадлен Снимка: Ladyzone

Миналата година през октомври тяхната дъщеря Петя роди близнаци, които бяха кръстени Николай и Мадлен

Наставниците от "Фермата" Бети и Ники посрещнаха Никулден с голяма радост, защото внучето именик проходи точно преди празника.

Миналата година през октомври тяхната дъщеря Петя роди близнаци, които бяха кръстени Николай и Мадлен.

Тази година семейството не е могло да се събере в пълен състав, защото кравите все още са на междинно пасище край село Борика.

„Голяма суша, пет месеца почти никакви валежи и едва през ноември се появи малко трева за паша. Надявам се преди Коледа всички 1600 говеда да са прибрани и да си починем малко“ – сподели Бети, цитирана от LADYZONE.

Нейният съпруг Ники се е прибрал само за Никулден, а синът им Димитър, който учи последна година ветеринарна медицина в Стара Загора, е бил дежурен при кравите.

Другите две деца на легендарните наставници – Калина и Александра, са в 9-ти клас на Езиковата гимназия в Хасково. За празника Бети направила пържен шаран и рибена чорба, а Петя приготвила постна торта.

На 10 септември Петя и Даниел вдигнаха голяма сватба с 350 гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари