Русе е домакин на кампанията „35 години Еразъм“ на 7 юли

0
Кампанията ще представи информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация
Кампанията ще представи информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация

Кампанията ще представи информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюзЕразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли – 16 септември Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм“. Кампанията ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

Първият лъч на информационното турне ще се състои в периода 5 – 8 юли и ще премине през Русе, където на 7 юли /четвъртък/ от 11 ч. до 13 ч. в Пленарната зала на Община Русе ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

Очакваме ви, за да ви запознаем с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Да бе
    Пръв ще е гномът, селски цървул, тарикат, комбинатор, далавераджия и ръководител на Висшия ПУЦ в Русе. Голяма чест ще е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари