Приятелска среща събра футболните отбори на Ценово и Валя Драгулуй

0
В края на първото полувреме Христо Стефанов успя да отбележи за домакините
В края на първото полувреме Христо Стефанов успя да отбележи за домакините Снимка: Община Ценово

 В края на първото полувреме единствено Христо Стефанов успя да отбележи за домакините

След наложените двегодишни ограничителни мерки заради епидемията от Ковид-19 дружеските отношения между побратимените общини Ценово и Валя Драгулуй от Румъния постепенно се възобновяват.

Поредна изява на добросъседство се оказа приятелският футболен мач. На стадиона в Ценово сили премериха представителни отбори на двете общини. Срещата започна с размяна на флагчета и сувенири между капитаните на двата отбора.

Сборният състав на домакините още в самото начало се огъна пред постоянните атаки на гостите, които поведоха с два гола. В края на първото полувреме Христо Стефанов успя да внесе промяна в резултата. Това беше единственото точно попадение на ценовчани. През второто полувреме на срещата гостите пронизаха още два пъти мрежата на домакините.

След последния съдийски сигнал председателят на Областния футболен съюз Димитър Димитров – Кулеманса, който наблюдава цялата среща, връчи топки на двата отбора. На 10 септември предстои реванш във Валя Драгулуй. Дотогава ценовчани ще се опитат да внесат промени и да подобрят играта си в нападателен стил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари