Откраднаха два велосипеда от входове на жилищни блокове в Русе

0
Потърпевшите са заявили щети за 800 и 650 лева
Потърпевшите са заявили щети за 800 и 650 лева

Потърпевшите са заявили щети за 800 и 650 лева

Служители на Второ районно управление - Русе разследват две кражби на велосипеди, извършени от входове на жилищни сгради в града.

Първият случай е от 13-14 май, когато велосипед марка „Cross“ е откраднат от етажна площадка в блок „Вела Благоева“. Велосипедът е бил заключен с катинар, но това не е спряло крадеца.

Вторият случай е от 14-15 май, когато от етажна площадка в блок „Бабуна планина“ изчезва велосипед „Passati Egbert“. На място са открити само предната гума и проволката, с която е бил заключен велосипедът.

Полицията е започнала разследване по двата сигнала и са образувани преписки по описа на Второ районно управление - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ОЗАДАЧЕН
    Почти да, с малки изключения....
  • 4
    2
    ADOLFO
    ПРАВ СТЕ..НО НЕКА СТИГНЕМ ДОКРАЙ- ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ ИСТОРИЯ В ГАНЮЛАНДИЯ СТАВА ЯСНО ,ЧЕ АПАШИТЕ И СТРАЖАРИТЕ СА В ЕДИННА БАНДА,КООПЕРИРАНИ!!
  • 11
    1
    ОЗАДАЧЕН
    Служители на Второ районно управление - Русе НЕ разследват абсолютно нищо, а си барат макарите по цял! След месец потърпевшите ще получат писмо , че мегаслучая с откраднатото колело е прехвърлен в Районна прокуратура, която пък хал хабер си няма от въпросите откраднатите преди близо 2 месеца велосипеди и съответно също няма си мръдне задника... следва прекратяване на на и без това неизвършеното разследване!! Така че мили мои русенци си пазете вещите , щото на тия некадърници няма как да се разчита!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари